Шарапова и Гришо на тайна вечеря в Ню Йорк

18 март 2017 | 16:51
видяна 19280
коментари 1
Снимки: Личен фейсбук профил

Когато обичаш един мъж, то е завинаги. Горе долу така звучи и равносметката на Мария Шарапова за връзката й с Григор Димитров, две години след края на аферата им. Тенисистката призна за обичта си към нашето момче в специално интервю за "Вог", в което разказва, че наскоро двамата се видели на тайна вечеря в Ню Йорк.

В материала, посветен на предстоящото й завръщане в тениса след изтърпяване на наказание за употреба на мелдоний, звездата от корта споделя, че сама решила да иде да види Григор. Двамата се разделиха през лятото на 2015 година, като от думите на Маша се разбира, че връзката им е приключила със скандал. Преди няколко месеца обаче тя не издържа и отива при него в Голямата ябълка.
"Говорихме си пет часа и бяхме последните посетители в ресторанта. Той беше толкова важна част от моя живот. Григор е много деликатна и сложна личност. Беше хубаво", спомня си с носталгия Шарапова и се впуска и в размишления защо не й върви в любовта.

"Може би съм труден характер. Искам да имам деца, но сега съм фокусирана върху работата си. Може би затова връзките ми се разпадат. Не мога да пожертвам нещо от себе си заради друг. Какво означава да има баланс, мразя тази дума. 50 на 50 значи да даваш само половината", казва още Шарапова, която във времето извън тениса си е поживяла доста добре и признава най-чистосърдечно, че доста се е забавлявала.

"Хаха, изпих повече алкохол, отколкото през целия си живот досега, но това е защото за първи път имах време за социален живот", казва още Маша, чието първо участие след изтичането на наказанието ще бъде на турнира в Щутгарт в края на април.

Коментари

1
  18 март 2017 | 18:02 отговор
 

в материала! бе момичета!!

 

Добави Коментар

Най-четени