Отмъщението на Даяна: Принцесата разкри коя е най-голямата й любов

07 август 2017 | 16:30
видяна 57253
коментари 13
Снимки: Getty Images

20 години след смъртта на лейди Даяна призракът й не спира да преследва кралското семейство на Острова. Възможно е и покойната принцеса на Уелс, макар и от гроба, най-накрая да успее да отмъсти за цялата мъка, която e изживяла по време на брака си с престолонаследника принц Чарлз.

Може би кралската фамилия никога не си е представяла, че ще се стигне дотам, но ето че Даяна проговаря - за живота си, за самотата си, за нещастието си. Вчера по британския Канал 4 бе показан документален филм за принцесата на Уелс „Даяна: По нейните собствени думи“ с неизлъчвани досега кадри. Те са заснети по време на сеансите й през 1992 и 1993 г. с актьора Питър Сетълен, който й помагаше с публичните й изяви. Тези срещи, макар че са имали друго предназначение, изглеждат по-скоро като разговори с психоаналитик, по време на които лейди Ди е изключително емоционална и откровена. 

В тях тя разкрива, че бодигардът й Бари Манакий е най-голямата й любов. Тя споменава, че заради аферата му с нея той е освободен от поста си, а по-късно и убит. Въпреки че Даяна не назовава конкретно името му, за всички е ясно, че има предвид него. "Когато бях на 24-25, бях много влюбена", казва тя. Манакий е неин телохранител в продължение на година през 80-те години на миналия век. Той умира при пътен инцидент, който обаче според принцесата не е случайност - тя е убедена, че той е убит.

Даяна разказва и за това колко е била травмирана, когато на въпрос обича ли я принц Чарлз е отговорил „Да,каквото и да означава любовта“.От филма за Даяна научаваме още, че тя и Чарлз са се видели само 13 пъти, преди да се оженят и че са правили секс веднъж на 3 седмици, преди страстта им напълно да отшуми.

Когато е разказвала за самотния си и нещастен живот на своя учител, може би Даяна не е предполагала, че историята й някой ден ще бъде чута от милиони. Според коментатори на Острова обаче тя би била щастлива от това, което се случи вчера, защото много членове на кралската фамилия, а и брат й са се опитвали неведнъж да я заглушат уж в името на паметта й, а са го правели само заради себе си. Филмът обаче я показва в светлина, в която не сме я виждали – обезсърчена, но жизнена и красива, достолепна в своята самота.

Четете още: Мъжете в живота на принцеса Даяна

Още по темата

Коментари

13
  13 август 2017 | 23:25 отговор
 

Всички трябва да са наясно ,че каквито и приказки да се говорят,кралската фамилия нямаше да допусне бъдещата кралица-майка да роди от Доди Ал Файет,и Уйлям и Хари да имат за брат или сестра от друг,освен Чарлз.Чашата преля с връзката и с Доди,който бе наследник на милионер,но с произход от бившите британски колонии.Което никога,дори с цената на смъртта и,нямаше да бъде допуснато по никакъв начин.

 
12 456
  09 август 2017 | 04:21 отговор
 

123 не са толкова лоши като хора англичаните,колкото ги описваш !!! Колкото до Лейди Ди,тук тя винаги ще бъде харесвана и обичана като личност,като символ !!! Доста англичани съжаляват,че Чарлз замени лебеда с камила

 
11 ниска топка
  08 август 2017 | 17:48 отговор
 

ЗА МЪРТВИТЕ САМО ДОБРО ИЛИ НИЩО, НО ДА СПОДЕЛЯШ ПРЕД ИКОНОМ ПО КОЛКО ПЪТИ ПРАВИШ СЕКС СЪС СЪПРУГА СИ И ДА СИ КРАЛСКА ОСОБА Е , МЕКО КАЗАНО, НИСКА ТОПКА!? АМА МНОГО НИСКА....ВСЪЩНОСТ ГОСПОЖАТА МАЙ БЕШЕ ДОСТА ДОБЪР МАНИПУЛАТОР.....

 
10 123
  08 август 2017 | 16:31 отговор
 

Чак пък красива...по душа може би!Иначе си е обикновена островна грозотия,въпреки че ми е симпатична като жена и държание.Убиха я най-безцеремонно,както са го правили и продължават да го правят престъпниците от гадния остров и техния клон фашистките щати.С "потъването" им,което се надявам да е скоро света ще е едно по-добро място.Искрено съжалявам сънародниците си,които са избрали тази мрачна и отвратителна държава с противни граждани.Как може да живеете и работите там?Не всичко е паунди,но ще го разберете с времето!

 
9
  08 август 2017 | 15:24 отговор
 

Като ти е толкова тежко защо,,аджаба го взема,,,,,Принца

 
8 Кой уби Георги Марков?
  08 август 2017 | 08:30 отговор
 

Убийците от МИ-6 бастисаха женицата,за да може клепоухият камилар със "синя" кръв да язди спокойно Камилата си.

 
7 ц
  08 август 2017 | 00:37 отговор
 

А за теб няма да има и ден да се говори защото си тъпо парче!!!

 
6
  07 август 2017 | 23:25 отговор
 

Една жена с голямо сърце,която просто искаше да обича и да бъде обичана. Прелестна!

 
5 Един.
  07 август 2017 | 22:47 отговор
 

К-рвата си е к-рва, каквато и да е тя!!!

 
 
дфа
08 август 2017 | 00:07

ти пък си пед.а.л

4 Тъъъъпонгери
  07 август 2017 | 22:11 отговор
 

Курви са и кралицата и краля и дъртата курва.

 

Добави Коментар

Най-четени