Европейски величия на бал в Монако

20 март 2017 | 16:31
видяна 5424
коментари 3
Снимки: Getty/Images

На 18 март в княжество Монако за поредна година се проведе грандиозният Бал на розата. На бляскавото събитие, което е с благотворителна цел, се събират видни представители на синята кръв и знаменитости от цяла Европа, а събраните средства отиват във фондация "Принцеса Грейс".

От години насам домакини на кралската вечер са принц Алберт Втори и сестра му принцеса Каролин. Тази година обаче освен принцеса Шарлийн - съпругата на Алберт, която пренебрегна събитието за втори път, от бала отсъстваше и нейният съпруг. 

Въпреки че отсъствието на кралските особи предизвика недоумение сред гостите, вниманието на присъстващите бе привлечено от стила и класата, които демонстрираха с присъствието си принцеса Каролин, нейната дъщеря - 30-годишната Шарлот Казираги, и съпругата на брат й – Беатриче.

Беатриче Боромео, принц Пиер Казираги, принцеса Каролина, Карл Лагерфелд и Шарлот Казираги

Шарлот беше с черна семпла рокля, обсипана с флорални мотиви и дълбоко деколте.

Принцеса Шарлот

Беатриче впечатли журналисти и видни модни дизайнери с тъмносиния си тоалет с блестящи орнаменти. Само преди три седмици (28 февруари) тя се сдоби с първата си рожба, но върху лицето й нямаше и следа от умора от безсънните майчини нощи, а формата й беше повече от впечатляваща. Това е първата й поява до съпруга й принц Пиер след раждането на сина им. 

Принц Пиер Казираги и Беатриче Боромео

Виновник за великолепния и благоуханен интериор на тема виенски сецесион се оказа дългогодишният приятел на кралското семейство - Карл Лагерфелд. Дизайнерът беше кавалер на принцеса Каролин, която блестеше в стилна рокля с воали, издържана в класическите краски на черното и бялото. Принцеса Каролина и Карл Лагерфелд

Сред гостите на събитието бяха забелязани звезди като актрисата и модел Виктория Силвстед, Сесил Кастел и великолепната Имани.

Виктория Силвстед


За първи път Балът на розата отваря врати през далечната 1954 г. Създател и организатор на пищната вечер е принцеса Грейс Монакска. Билетите за красивото събитие струват по 800 евро на човек.


Имани

Коментари

3
  22 март 2017 | 20:24 отговор
 

Нещото, в което е облечена принцеса Каролина е ужасно. Имани е прекрасна.

 
2 Мариана
  20 март 2017 | 18:16 отговор
 

Апропо-Каролина малко го докарва на клоун от цирка!

 
1 Мариана
  20 март 2017 | 18:14 отговор
 

Изобщо не ми харесват така наречените им "тоалети",с които са "блеснали" на бала.Рокличките приличат на евтини комбинезони,които правят бюста да изглежда увиснал и имат некви пайетки тук нам,навярно за разкош,а всъщнст-за ..нищо.Жалко за огромните им възможности!

 
 
Силвия
21 март 2017 | 13:23

Много жалко за неприличния Ви коментар, а не за техните възможности... и жалко за хейтърското Ви поведение...

 
21 март 2017 | 14:16

Всъщност наистина роклите не им стоят добре. А младата майка е и с неподходящо съчетани бижута.

Добави Коментар

Най-четени