Доктор Василев се връща в „Откраднат живот”

17 юли 2017 | 09:46
видяна 10928
коментари 1
Фейсбук

Актьорът Алекс Алексиев, който изпълнява ролята на доктор Василев в „Откраднат живот” се връща в сериала, съобщи главният сценарист Христина Апостолова пред Нова телевизия . Неговата роля бе ключова в първите епизоди на лекарската сапунка, но по-късно сценаристите бяха принудени да изпратят героя му на гурбет във Великобритания. Причината-Алексиев имал ангажимент в Лондон, който обаче пропаднал. Затова с днешна дата той отново ще влезе в ролята на доктор Василев.

Основната интрига в новия сезон, който вече ударно се снима в киноцентъра „Бояна”, се върти около бъдещия шеф на болница „Свети Кирил”. Предишният, чиято роля изпълнява Стоян Алексиев, почина и сега всички участници искат поста му. Актьорите от „Откраднат живот” ще прекарат почивните месеци юли и август на работа, съобщиха те пред Нова телевизия. Поредният сезон ще се излъчи през есента. 

Четете още: Коя е тайнствената жена зад Путин?

Коментари

1 Пламена Михова
  17 юли 2017 | 23:21 отговор
 

Да права си Delka K. Minkova във уикипедия пише, че е жив и в момента е на 66г.нормално е да е станала печатна грешка.Всеки греши понякога.Важно е да се поучим от грешките си, които правим и да не ги повтаряме.Това ,че някой е сгрешил веднъж не значи , че ще я повтори.

 

Добави Коментар

Най-четени