Асен Блатечки и Калин Врачански на премиерата на филма ''Бензин''

17 май 2017 | 11:10
видяна 9255
коментари 3
Снимки: Булфото

Едно от най-очакваните филмови събития през тази година е представянето на филма „Бензин“. Големият интерес към продукцията доведе до нещо, което се случва у нас за първи път – организацията на гала-премиера във Варна.

Актьорският състав и специалните гости на събитието преминаха по килим, който е оформен като рали писта. За първи път в България филмова премиера може да се похвали със седемнайсет метрова стена на славата.

Усещането за високи скорости и бензин е подсилено благодарение на спортните коли от филма с които пристигнаха актьорите. Освен това, „Бензин“ е първият български филм, който ще достигне до седемнайсет населени места у нас без кино салони, благодарение на проекта „Пътуващо кино“.Асен Блатечки се изявява не само като режисьор, но и като актьор, като във филма участват още две лоши момчета на българските кино и театър – Калин Врачански и Башар Рахал. Екшънът, в който основна сюжетна линия е любовта, събира двете красавици Снежана Макавеева и Лиляна Станаилова. Любопитен факт е, че в "Бензин" зрителите ще видят също холивудския актьор Майкъл Медсън и Съли Ерна, фронтмен на хевиметъл групата Godsmack.

Снимките са реализирани във Варна, като работата по филма продължава 10 години.

Филмът може да бъде гледан в кината от 19-ти май.

Снимки от премиерата можете да видите тук: Коментари

3 123
  20 май 2017 | 08:23 отговор
 

Блатечки не ставаш за режисьор ,стой си в театъра .

 
2
  17 май 2017 | 15:57 отговор
 

Български вариант на "Бързи и яростни"?! Те за десет години снимаха н- брой филми, а ние тук един за десет години...

 
1
  17 май 2017 | 14:13 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени