Съветите на един мъж за перфектен подарък за 8-и март

07 март 2017 | 15:02
видяна 7261
коментари 0

Ще го кажа така: нека не бъдем от мъжете, които се измъкват на 8 март с една червена роза. А дамите обичат да бъдат обгрижвани, да се чувстват красиви и да получават подаръци. Разбира се, не говоря за някакви меркантилни госпожици, които очакват да им се купи кола или апартамент, а нормалните жени, чиито усмивки разцъфват при вида на хубав подарък особено по приятен повод.

Оставам верен на себе си и решавам, че в никакъв случай няма да обикалям десетки магазини с цел разглеждане и купуване на каквото и да било. Изходът е лесен: влизам в notosgalleries в Sofia Ring Mall, където за мое и на всеки улеснение могат да бъдат открити наистина стилни варианти за подходящи и качествени подаръци за 8 март.

Никоя жена на света няма да признае, че има достатъчно на брой чанти - винаги ще ѝ трябва само още една, за да си отива с някоя друга част от облеклото ѝ. Не разбирам особено от дамски чанти, но любезно съм ориентиран и консултиран, така че оставам най-впечатлен от два модела на Marc Jacobs и blugirl.Ако подарите на една жена елегантни обувки на висок ток, така правиш подарък не само на нея, а и на себе си - гледката на хубави дамски крака на висок ток никак не е за подценяване. И понеже съм на вълна "Дневниците на червените обувки" (ако не сте гледали този култов сериал, гледайте го), избирам един наистина провокативен кървавочервен модел на Adam's.Ароматът на една жена е изключително важен за нея самата, а и за нас, мъжете. А ни насочиха, че дамските парфюми на Boss добавят едно сладко-тежко ухание, което е особено подходящо за вечер в хубав ресторант (където, подсказвам на всички господа, е добра идея да я заведете за празника).Има и още много артикули, които привлякоха погледа ми, но съветвам следното: изберете си някое от предложенията ми, но не бъдете категорични, а сами отидете в notosgalleries в Sofia Ring Mall. Отделете поне час и се вслушвайте в съветите и насоките на момичетата там. Ако го направите, няма как да сбъркате, така че мисия "8 март" ще е успешна! 

Автор: Димитър Кавалджиев

Коментари

Добави Коментар

Най-четени