Пълен провал: Най-забавните онлайн покупки за бала

17 май 2017 | 10:05
видяна 70613
коментари 6

Балът е един от най-незабравимите моменти в живота на всяко момиче. Понякога обаче нещата просто не се получават ...

Американски тийнейджърки масово споделят в онлайн пространството бални рокли, които са си поръчали и които са се оказали меко казано по-различни от показаното на снимката ...


Четете още: Ето какво ще е актуално в новия сезон на баловете

Убедете се сами тук:

Още по темата

Коментари

6 Нина
  08 юни 2017 | 10:02 отговор
 

Роклите, че не са каквото е показано на снимките-не са. Ама за тия пари и предвид размерите на момичетата, които съвсем естествено далеч не са модели- какво очаквате?! Моята рокля за бала беше от китайски сайт- мързеше ме да обикалям и по важното- нямаше да дам повече от 100 лв за нещо, което ще облека веднъж. Трябва да ви кажа, че пристигна увиснала и малко голяма за мен- дадох я на шивачка и срещу 12 лв ми заспа и изглеждаше за поне 200 лв (купих я за 43 лв с безплатна доставка). Шивачката си казва думата- коментар 2 е много прав.

 
5
  18 май 2017 | 09:46 отговор
 

Добре че е BORED PANDA иначе 'авторките' няма да има какво да работят.

 
4
  18 май 2017 | 00:59 отговор
 

Евтини ,грозни китайски копия ! Напразно обсъждате фигурите на момичетата, снимките и т.н.! Оригиналните, качествени рокли имат различни размери, които стоят перфектно.

 
3
  17 май 2017 | 16:46 отговор
 

То е ясно, че повечето от момичетата на снимките са с фигури, които не са подходящи за роклите. Но част от роклите са много далеч като визия и материя от това, което е показано на снимките (например червената със златистите елементи).

 
2
  17 май 2017 | 16:07 отговор
 

Съгласна с всики изписани коментари: 1. Наистина голям мързел да не излезеш поне за такъв тип събитие да пообиколиш малко и да пробваш. С какъв акъл ще купуваш рокля от нета, че и за такъв повод! 2. Някои просто развалят всичко с формата на тялото си, лошата си стойка и вкисната физиономия. Нормално е, че ако знаеш как да позираш и си направиш хубава снимка, с правилната поза, осветление и ъгъл и после с правилните програмки/ филтри и т.н., снимката ще изглежда съвсем различна. Което ме води към 3: Тези момичета не могат ли да направят разлика между професионална снимка, правена с професионален апарат, с професионално осветление и т.н.? Естествено, че ще изглежда различно! А и почти всяка дреха е добре да мине през шивачка, дори и да е нормална такава, пък камо ли официално облекло. Нормално, че не може да я изкараш от кутията, я е твоя размер, я не, ама я навличаш така омачкана с изгърбените рамене и всичко и очакваш същия ефект. Е няма как да стане!

 
1 Дени
  17 май 2017 | 14:38 отговор
 

Не можеш да очакваш,че рокля която струва хиляди ... ще можеш да я поръчаш за няколко долара от китайски сайт и ще е 1:1 !!! Абсурдно е ! Според мен , за цените на който са купувани, даже изглеждат перфектно :D

 

Добави Коментар

Най-четени