На коя й отиват повече: Изумителните ботуши на Manolo Blahnik

18 май 2017 | 10:50
видяна 22208
коментари 10

Звездите обожават щурите модни находки и ботушите на Manolo Blahnik, изработени в колаборация с френския моден колектив Vetements са поредното доказателство за това.

Те са от пролетната колекция на френската модна марка и разбира се Риана бе първата, която ги изпробва, малко след представянето им по време на Седмицата на модата в Париж.

Певицата толкова харесала модела, че го има и в черен вариант.На същия цвят заложи и Ким Кардашиян, която подбра популярния моден аксесоар за една от многото си срещи с папараците.Четете още: Ким Кардашиян скри целулита с Фотошоп

По-малката й сестра Кендал, пък пусна топлес снимка с тях в своя профил в Instagram, в стремежа си да разсее феновете си от поредния скандал, в който се забърка през тази година. Кендал рекламира ултраскъпия фестивал Fyer, за който билетите струваха хиляди долари. Когато обаче гостите започнали да пристигат се оказало, че на остров Ексума, на Бахамите всъщност няма достатъчно места за настаняване, храна и дори вода. Фестивалът бил отложен, докато голяма част от гостите все още пристигали. Засрамената Кендал побързала да напусне фиаското и да се опита да омилостиви почитателите си именно с топлес снимката си.Четете още: Помогнете ни да разгадаем загадката с панталонките на Кендъл Дженър ...

Николета Лозанова също се опита да направи нещо подобно, тя пусна фотоса няколко дни след като не бе избрана за плеймет на всички времена, а тази титла бе отредена на Златка Димитрова. Въпреки това Николета не падна по гръб, заяви, че е легенда и че е избрана за юбилейната корица на мъжката Библия. Николета явно следи Instagram профила на Кендал, защото нейният фотос е съчетание от две поредни снимки на младата моделка.Анкета

На коя й отиват повече: Изумителните ботуши на Manolo Blahnik

Още по темата

Коментари

10 devil
  19 май 2017 | 23:24 отговор
 

пълни боклуци колко малоумен трябва да е човек да ги измисли, а колко по малоумен е човек за да ги носи

 
9
  19 май 2017 | 09:02 отговор
 

Хе хе хе,видяла жабата че подкопават коня и тя вдигнала баджак.

 
8
  19 май 2017 | 01:05 отговор
 

Ботушите са извратено грозно-ДА,но поне Риана има по-хубаво и апетитно тяло от тази кокалеста и безформена пачавра Николета!Ким Кардашиян също,въпреки че прилича на карикатура с тънки крака(просто тъпият доктор й е оформил тялото тъпо-формите й не са апетитни,а смешни)...

 
7
  19 май 2017 | 00:29 отговор
 

Голямата звезда,която няма нищо нейно.И , какво е постигнала в живота си досега?Нищо! Живее все още в жилището купено от Божинката,кара все още неговия джип,облича се с лъскави парцалки от бутици под наем,Образование килийно,дали има и завършена реална гимназия "Константин Величков" с общ успех 3.00,не се знае. И семейство няма. Та, каква е равносметката? Постигна голите селфита , фотосесии голи и стотиците мъже през леглото. И нищо друго! Тъпа и куха пачавра,но със самочувствие вселенско.

 
 
19 май 2017 | 13:09

Снима се направо в магазина, в огледалото всъщност - дори не трябва да си купува дрехите така. Просто се снима на място в магазина и качва снимката в нета. Но не знам какво толкова искаш от нея да посига. Тя не е дължна да постига нещо, за да ти доказва на теб или на мен нещо. Тя каквото постига, си го постига за себе си, а на себе си няма какво да доказва с някакви специални постижения. Иска да живее добре, да пътува, да се наслаждава на живота с детето си и това и прави. Не й е нужно да постига нищо повече от това, само защото ти или Пенка го казва. А ти като гледам доста злоба лееш към човек, който уж не харесваш. Значи, за да й завиждате толкова, явно все пак е постигнала нещо, щом толкова ви е трън в очите и толкова злобеете срещу нея.

 
19 май 2017 | 13:11

На теб това ли ти е гордостта в живота? Че в училище си имала успех различен от 3? Ама сега кой за кого чете? И кой на чий живот завижда? Май се оказва, че не оценките са най-важното и определящото. Не е виновна Николета, че в света днес не се цени това какви са ти били оценките в уличище. Цени се това, което прави тя, това е равносметката. И тя се възползва и с право. Както би го направила и ти, ако имаше възможност, но понеже нямаш, затова седиш тук и пишеш тези изпълнени със злоба и злъч коментари, които будят съжаление. На мен не ми пречи и определено не смятам, че е длъжна да си живее живота заради мен или за да ми доказва нещо на мен.

 
20 май 2017 | 00:14

Животът е, за да го живееш и да му се наслаждаш, както прави тя. Не за да размахваш дипломи и оценки, пък да живееш като панелна мишка, както повечето българи. Повечето от тези много образовани живеят от заплатка за заплатка и все си броят стотинките, АКО ИЗОБЩО ИМАТ РАБОТА и съм убедена, че веднага биха се сменили с нея, ако само можеха. Каква полза, че имаш шестици в бележника от преди 100 години, когато не можеш да ги осребриш и да си вдигнеш стандарта на живот с тях? Никаква! Е, освен патетично да се горделивиш с тях из нета и през не/познати, сякаш тях много ги интересуват оценките ти и сякаш някой ще те уважава повече заради тях.. :)

6
  18 май 2017 | 23:57 отговор
 

Лилипут в чизми! Жалка картинка е!

 
 
19 май 2017 | 13:13

Много точно го описа! Действително така изглеждат в тях. Но нали са "МАРКОВИ", всички бързат да ги сложат и си вярват, че им харесват. Ако беше някое случайно име върху тях, нямаше да ги интересуват.

5 Х
  18 май 2017 | 21:23 отговор
 

Само на нащта й стигат до над пъпа хаха

 
4
  18 май 2017 | 20:44 отговор
 

На никоя!

 
3
  18 май 2017 | 16:12 отговор
 

 
2
  18 май 2017 | 12:58 отговор
 

Единственото което ме изумява е, че може да съществуват толкова грозни ботуши.

 
1 Г
  18 май 2017 | 12:26 отговор
 

ОМГ! Ако трябва да избирам с пистолет, опрян в челото, ще избера Риана, защото на нея й отиват шантавите и грозни неща. Но иначе ботушите са зле, особено на тия другите 3 кукумявки.

 
 
19 май 2017 | 13:14

Хахаха Много забавен коментар! Много як! :D

Добави Коментар

Най-четени