Какви дънки да изберете според формата на дупето

12 април 2017 | 17:36
видяна 26825
коментари 2
Снимки: themostof.life

Лятото наближава, а заедно с него нараства и желанието ни да изглеждаме секси и предизвикателно чаровни. Както винаги, и тази година денимът е класика в жанра, и едва ли има някой, който да не обича да го носи. За да изглеждаме обаче перфектно и да се чувстваме наистина комфортно, е добре да съобразим формата на дупето си с модела на дънките:

Клъгла форма


Формата на този тип дупе се отличава с изразената си овална полуизвивка, спускаща се отгоре надолу. Това е красив силует, който е добре да подчертаете с дънки с висока талия. Така ще подсилите ефекта на женствената си форма.

Квадратна форма

Ако дупето ви е широко и наподобява формата на квадрат, най-удачният модел дънки е този, който следва А-линията. Какво означава това? Моделът трябва да е плътно прилепнал към талията и да се разширява надолу към основата на седалището. Така дупето ви няма да изглежда толкова широко, а напротив – стегнато, секси и прибрано.

Триъгълна форма

Ако дупето ви се разширява надолу, е добре да се спрете на модели с V-образна кройка. Този избор издължава краката и придава на тазовите ви части изящна и привлекателна форма.

Плоско и паднало дупе


За да придадете по-изпъкнала форма на дупето си, изберете дънки с пристягащ и повдигащ ефект, които да подхванат и издигнат по-нависоко дупето ви. За да подсилите ефекта, спрете се на такива модели с изпъкнали задни джобове и изразени шевове, които да придадат обем на формите ви. Крушовидна форма

За този тип дупе подходящи са моделите с висока талия. Още по-добър избор ще направите, ако се спрете на такава талия, която е по-тясна от обиколката на таза, за да не се получава луфт. Избягвайте предните джобове, особено ако са дълбоки, тъй като те добавят обем към бедрата. Удачен избор са правите кройки с широки крачоли. Задните джобове са за предпочитане, но без никакви детайли.
 

Коментари

2
  15 април 2017 | 23:30 отговор
 

Жените с надарени фигури НЕ трябва да се срамуват от това и да прикриват тялото си-това е най-глупавото и малоумно нещо,което могат да направят!Пищните задни части са само един голям плюс...стига да имаш достатъчно мозък в кратуната,за да осъзнаеш,де... Безформените прави тела с тесен ханш са недоразвити и странно(отблъскващо)изглеждащи...

 
1
  15 април 2017 | 23:25 отговор
 

Жените се делят на ДВА типа-такива със задник и такива с липсващ такъв...Някои са по-стегнати,други са доста разпльокани... Тук повечето кифли са тип "Отрязан задник"-като изгладени с ютия...много чорапи ще трябва да натъпкат в панталонките...

 

Добави Коментар

Най-четени