Иванка Тръмп с рокля за 30 лева

09 юни 2017 | 14:30
видяна 15978
коментари 3

След като първата дама на САЩ разгневи американците с избора си на връхна дреха, творение на "Dolce & Gabbana" на стойност 90 000 лева, дъщерята на президента - Иванка, се опита да реабилитира семейство Тръмп.

Четете още: Да или не: Палтото на Мелания за 90 000 лева?

Красавицата, може би в опит да покаже, че всъщност президентската фамилия не пoддържа толкова висок стандарт на живот, колкото медиите твърдят, се появи в рокля с цена от едва 30 лева.

Дрехата, черна с две калии, разположени почти по цялата ѝ дължина, е от "Target" и по-конкретно от колекцията на бранда, дело на Виктория Бекъм. Компания на тоалета правеха стилни аксесоари в черно. Няма как да не подчертаем, че наследницата на Доналд Тръмп не е единствената звездна дама, която въпреки огромната сума в банковата си сметка носи конфекция на достъпна цена.

Кои са другите може да видите тук, тук и тук!

Коментари

3
  12 юни 2017 | 19:45 отговор
 

Стои и много добре.

 
2
  10 юни 2017 | 04:01 отговор
 

Умно момиче! Много умно! Авторът на книгата за Тръмп каза, че децата му / на Тръмп/ много са страдали от шумния му развод с майка им Ивана. И сега виждаме как Иванка винаги застава зад Мелания, винаги я брани от нападки и обвинения. Как го прави? Как успява винаги да е коректна, лоялна, благородна и прощаваща? Любяща и усмихната? Възхищавам и се искрено, особено на фона на безкрайните ежби и клюки, тресящи световния и родния "елит".

 
 
12 юни 2017 | 11:16

Просто е застанала между чука и наковалнята - иска да е еднакво мила и любяща и с майка си и с баща си. Тя си знае какво кипи в сърцето и душата и. Тя си знае като остане сама как се чувства.

 
От далеч
15 юни 2017 | 13:34

Всъщност , Иванка е едно разглезено същество, много близко по характер до баща си. Тя самата си признава, че е егоцентричка. Поведението и е премерено, но не истинско. Държи се детински , наивна е и обича да е център на внимание . Да не говорим за измисления и бизнес, който се състои от стоки произведени в Китай на ниски цени и предлагани в скъпите молове на безумно високи цени под нейно име. Също като баща си експлоатира името Тръмп без да е вложила много труд. Сигурно има положителни черти, но факта , че защитава един циничен и арогантен по отношение на жените и инвалидите човек, пък бил той и баща и , говори много за нея.

 
16 юни 2017 | 19:35

Няма нищо общо с характера на баща си! Стоките на всички брандове се произвеждат в Китай, Индонезия и т.н. Научете повече за нея, гледайте я, слушайте я как говори и тогава пишете! Тя е изключителна млада жена, която се приема положително и от най-върлите противници на Тръмп. Интересно, как някои хора не могат да видят и се зарадват на хубавото у други хора! И между другото, цените на нейните стоки изобщо не са "безумни", а съвсем достъпни в магазините. Не е нужно да живееш в Америка, за да видиш цените, мрежата дава възможност да се осведомите . Оставам с впечатлението, че сте пълна невежа, при това завистлива.

1
  09 юни 2017 | 17:11 отговор
 

Роклята е хубава. Иванка изглежда много добре с нея и я съчетала чудесно.

 

Добави Коментар

Най-четени