Френската първа дама с тоалет под наем, вдъхновен от Мелания и Джаки

15 май 2017 | 16:46
видяна 28742
коментари 13

Още докато течеше предизборната президентска кампания във Франция, светът сякаш бе по-развълнуван от образа на Бриджит Макрон – евентуалната бъдеща първа дама, отколкото от кандидатите за държавен глава.

64-годишната дама привлече общественото внимание с голямата възрастова разлика между нея и съпруга ѝ и по-точно 24 години в нейна полза. Светът бе поразен от историята на Бриджит. Тя се запознава с бъдещия си мъж, когато е на 39, а той е едва на 15. Не стига това, ами и му е учителка. Това обаче не пречи към днешна дата двамата да са щастливо женени.

Пиперливата история на двойката накара обществеността с интерес да наблюдава всяка крачка на госпожа Макрон. Затова и по време на встъпването в длъжност на Еманюел Макрон медиите детайлно следяха не само него, но и новата първа дама.

Четете още: Бриджит Макрон: Романтика по френски и рокендрол модаЗа церемонията в Елисейския дворец новият държавен глава на Франция заложи на стилен костюм, за който администрацията подчерта, че струва само 450 евро. Този факт е от значение за гражданите на европейската държава, защото по време на предизборната кампания името на съперника на Макрон – Франсоа Фийон, бе замесено във финансови скандали и стана ясно, че богат бизнесмен му е подарил костюми на стойност 13 000 евро.

Появи се и информация, че светлосиният костюм на Бриджит Макрон, дело на Louis Vuitton, не е купен, а нает от модната къща. Или иначе казано - поредица от действия, чрез които новото президентско семейство се опитва да се разграничи от предшествениците си, включително и бившия държавен глава Франсоа Оланд, който беше подложен на критики за това, че плащал на фризьора си по близо 10 000 евро на месец. 

Световните медии коментираха не само твърдението, че тоалетът на новата първа дама е нает, а не купен, но и факта, че той силно напомня на тези, с които други две известни първи дами, встъпват в длъжност. Говорим за Джаки Кенеди и Мелания Тръмп и техните светлосини костюми.

Коментари

13
  16 май 2017 | 19:59 отговор
 

Айде, стига, моралистите, статията е за МОДА!!!

 
12
  16 май 2017 | 18:13 отговор
 

Връзка на тридесет и девет годишен учител по математика (например) и петнадесет годишна ученичка е престъпление, а в техния случай е "легендарна любов" - хора, не бъдете лицемери.

 
 
16 май 2017 | 22:24

Нито тя е на 39 вече, нито той на 15, така че няма защо да ни безпокои. Никакво лицемерие няма тук. Това са зрели хора.

 
17 май 2017 | 11:30

ам тя направо презряла и много опечена, а и по-скоро ми прилича на негова майка на снимките

11
  16 май 2017 | 17:22 отговор
 

Колкото и да се правим на толерантни, трябва да признаем пред себе си, че тази двойка изглежда нелепо. Колкото и да е запазена за възрастта си, слаба, изрусена, с направени зъби и опечена в солариум, тази жена е като майка на съпруга си.

 
10
  16 май 2017 | 17:12 отговор
 

Vie mnogo znaete ako edna edna jena izglejda taka za vuzrasta si esuper

 
9
  16 май 2017 | 17:08 отговор
 

В момента стилът "милитъри" е на мода, в британската и европейската мода. Костюмът на французойката е инспириран от този стил, а също е и в нейния собствен стил - по-смел и по-младежки. Изцяло покрива стила и, стои и перфектно, има прословутата френска стройна визия, независима от възраст. Костюмът на Мелания е изключително елегантен, бих казала зашеметяващ! Отговаря напълно на нейния изискан, елегантен и скъп стил. Винаги е носила много скъпи дизайнерски дрехи. Самата тя е красива и безупречна. В този смисъл смятам, че и двете дами са облечени максимално според собствения си стил.

 
8 Мария
  16 май 2017 | 14:01 отговор
 

Сигурна съм, че негативните коментари идват от едни големи "красавици". Жената е стилна и изглежда много добре.

 
7 а?
  16 май 2017 | 12:14 отговор
 

Тя не е ли на възрастта на Джаки Кенед?

 
6
  16 май 2017 | 11:40 отговор
 

Тоалетът на Мелания за бен безспорно е номер 1! Ненадминат! Даже повече в духа на 60-те от тоалета на Джаки! Този на Бриджит, с тези двуредни копчета отпред и пагоните, изглежда някакъв примес с милитъри/капитански костюм, така че за мен изобщо не може да прави конкуренция на този на Мелания. А и полата на Мелания също е по-хубава - очертава ханша и в долната част е по-събрана и по-дългичка и придава един много елегантен силует. А на госпожа Бриджит браво за избора на обувки дори и на тази възраст!

 
5 Тодорова
  15 май 2017 | 22:01 отговор
 

Зависта е болка, заради щастието на другите...

 
4 Либерално, ноооо...
  15 май 2017 | 21:36 отговор
 

Пародия! До младоликия, прикрит гей седи гротескно! Това е истината...

 

Добави Коментар

Най-четени