Ето ги хитовете и провалите на наградите Грами и БАФТА

13 февруари 2017 | 18:20
видяна 28778
коментари 3

През изминалия уикенд се състоя не едно, а цели две бляскави събития.

Става дума за 59-та церемония по раздаването на музикалните отличия Грами и 70-те награди БАФТА. Тържественото връчване на най-престижните отличия се състоя в Лос Анджелис, а наградите на Британска академия за филмово и телевизионно изкуство, представляващи английския еквивалент на Оскарите, в Лондон.

Червеният килим на наградите Грами се отличи с разнообразие от ефектни черни тоалети, като разбира се не липсваха металическите отблясъци и червените нюанси. Зеленото и лилавото също намериха своето място по време на вечерта.

Голямата победителка на вечерта бе Адел, която обаче реши да подели отличието си за албум на годината с Бионсе.

"Начинът, по който караш да се чувстват моите приятели, моите чернокожи приятели, е вдъхновяващ", обоснови решението си певицата.

Адел също така не пропусна да допълни, че Бионсе е нейн идол и просто я обожава."Ти вълнуваш душата ми всеки ден. И го правиш от 17 години насам. Иска ми се да си моя майка", сподели талантливата певица.

Съвсем естествено думите на английската звезда разчувстваха особено кралица Би и съпруга ѝ.Ето тук може да видите и пълния списък с победителите, а в : : ГАЛЕРИЯТА : : сме събрали най-изящните и най-несполучливите визии, които звездите разходиха на червения килим на "Грами".

Най-добре облеченитеНай-зле облеченитеНа наградите БАФТА, провели се същия уикенд в зала "Ройъл Албърт хол" в Лондон, също се разходиха редица стилни звездни дами, които демонстрираха красиви визии, открояващи се с много блясък, флорални акценти и тук-там цвят за разкош.

Вижте най-добре облечените дами на БАФТА в нашата : : ГАЛЕРИЯ : :

Коментари

3
  14 февруари 2017 | 00:50 отговор
 

За роклята на Селин не ми дреме-тя има божествено тяло... Извивки и изящeство...Жалко,че тази рокля не подчертава широкия й ханш и големия й "бразилски" задник...въпреки това,пак изглежда зашеметяващо!И е красива в лицето...с магнетичен чар... Всъщност Селин Дион има тяло подобно на Дженифър Лопес...дори ханшът на Селин е пъти по-широк от този на Лопес...Но тази рокля не го подчертава добре... С черната рокля не ми харесва грима й и косата -прекалено е блудкава и бяла,а Селин е мургава жена...и й отиват цветове,подходящи за по-тъмни мадами!

 
2
  13 февруари 2017 | 22:55 отговор
 

Роклята на Селин

 
1
  13 февруари 2017 | 22:54 отговор
 

Роклята на Селин

 

Добави Коментар

Най-четени