Да или не: Сватбената рокля на Миранда Кер?

17 юли 2017 | 11:56
видяна 11939
коментари 4

Края на май месец топмоделът Миранда Кер и милиардерът Евън Шпигел основател на приложението Snapchat си казаха заветното да.

Двамата го направиха на интимна церемония в калифорнийския си дом, на която присъстваха едва 45 гости. Това обаче не означава, че пленителната Миранда не се е постарала да изглежда запомнящо за специалния ден.

Това си личи и от кадрите, които американският Vogue разпространи в новия си брой. Те са дело на звездния фотограф Патрик Демарчилиер и улавят не само радостта на младоженците, но и изящната сватбена рокля на Кер. 

Тя е дело на Dior и по-конкретно на новия креативен директор на бранда Мария Грация Чиури. Дрехата е вдъхновена от сватбената рокля на Грейс Кели, а самата Миранда я определя като най-красивата сватбена рокля, която може да си представи.

Преди стилът ми бе много по-див, свободен и бохемски. Но в този период от живота ми стилът ми е по-ориентиран към класиката. Най-големите ми източници на вдъхновение са Грейс Кели, Одри Хепбърн и прабаба ми, която и на 80 изглежда шик – стилен панталон, бяла блуза, шалче и невисоки токчета, разкрива Миранда за новия брой на Vogue.Още по темата

Коментари

4
  19 юли 2017 | 16:58 отговор
 

Арабска рокля за забулени пингвини.Смешно е,как се налага тая неестествена мода.

 
3
  17 юли 2017 | 13:14 отговор
 

Сватбената рокля е въплъщение на женския блян за красота, нещо лично и сакрално. Има ли значение дали ние я харесваме?

 
2 Гери
  17 юли 2017 | 12:52 отговор
 

Не харесвам Миранда Кер,но роклята е красива

 
1
  17 юли 2017 | 12:39 отговор
 

Прекрасна е! И роклята и самата Миранда.

 

Добави Коментар

Най-четени