Бански с шокираща визия - най-новият хит за лято 2017

14 юни 2017 | 17:00
видяна 9393
коментари 0
Снимки: Beloved Shirts

Ако искате да привлечете окото върху себе си това лято на плажа, сайтът Beloved Shirts определено има какво да ви предложи, пише в. "Дейли мирър".

Бански костюми с меко казано скандализираща визия са сред новите екстравагантни предложения на онлайн магазина.

Някои от тях не само, че ще грабнат вниманието на околните, но и ще оставят „без гък“ всеки, осмелил се да плъзне поглед върху тях. С две думи това са най-ужасните костюми за плаж, които някога сте виждали.

Какво ще кажете например, за бански, имитиращ голо мъжко тяло, при това... космато? Или пък такъв, изваждащ на показ уж голите ви гърди?

А защо да не опитате с такъв, създаващ излюзията за изумително стегнати мускули на корема ви? Може пък да спрете вниманието си на цял бански в телесен цвят, на който интимните части са прикрити с парчета пица.

Всъщност някои от тях не са никак отблъскващи, визирайки например банският, който имитира, че сте с половинки или ви превръща в същинска русалка. С негова помощ всяка дама, която се притеснява от паласките си, спокойно би могла да ги прикрие, заблуждавайки околните, че е с гладко и изваяно до съвършенство тяло.

Е, няма да си кривим душата и ще признаем с ръка на сърце, че подобни провокативни костюми не биха изглеждали особено лицеприятно върху перфектно изваяния торс на млада блондинка, предупреждават от Beloved Shirts.

Ако все пак се намерят мераклийки с дръзкото решение да си сложат бански с „косми“ не само на гърдите и корема, но и на гърба, трябва да си приготвят сумата от 44,95 долара. И да са наясно, че нестандартният плажен тоалет се предлага в размери от XS до XXL и в различни нюанси на телесния цвят. 

Ако сте стигнали до тук, със сигурност вече мандибулата ви е увиснала... аха почти до земята. Каквото и да си мислите по въпроса, бъдете сигурни в едно... свят голям, хора разни... Така че шанс да се намерят персони с по-особен, своеобразно чудноват и разчупен вкус, със сигурност няма да липсва.

На останалите плажни тоалети може да се насладите в нашата :: ГАЛЕРИЯ ::


Четете още: Клин, под който не се носи бельо, е хитът това лято

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени