Знаменитостите, които насърчиха кърменето на обществени места

19 април 2017 | 15:54
видяна 6247
коментари 3
Снимки: Instagram

Неотдавна станахме свидетели на социален казус, касаещ кърменето на публични места. Тема, която вълнува обществото не само у нас, но и в целия свят. 

Те обаче са известни. И показаха на света, че кърменето е свещен дълг и призвание на всяка майка. Че няма нищо срамно или лошо в това да разголиш гръд и да дадеш на детето си да черпи от нея първите сокове на живота.


Ирена Милянкова

Прочетете още:
Ирена Милянкова смята да кърми седем години

Те излязоха навън, и от страниците на световни издания, от профилите си в социалните мрежи и дори пред телевизионните камери, напук на всеобщото отричане и масово осъждане на подобен интимен акт, демонстрираха как една майка кърми детето си.


Анджелина Джоли

Прочетете още:
Звезди, които кърмят на обществено място

Всички те категорично заявиха, че не се срамуват да нахранят рожбата си във всеки един момент, в който тя има нужда от майчино мляко... Защото майчината кърма е не само извор на ценни хранителни вещества. Тя е и единственият материален носител на обич, майчина ласка и привързаност.Кои са те... вижте в нашата ::ГАЛЕРИЯ::

Коментари

3 ххх
  25 април 2017 | 20:02 отговор
 

Глупаво, селташки демонстративно, предизвикателно - "елате ме вижте", а после "ме потърсете", ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЕЗОТГОВОРНО КЪМ БЕЗЗАЩИТНИТЕ СЪЗДАНИЙЦА И КРАЙНО НЕХИГИЕНИЧНО. Преди всичко - глупаво пънене на "надживели предразсъдъците" недоучили, невежи мамчета. Нещо не се виждат доцентки, писателки, известни доказани личности да кърмят бебетата си на публично място, за да ги зяпат пубери и пияници с облещени очи.

 
2 Цицерон
  25 април 2017 | 10:08 отговор
 

Това е прекалено интимен акт, за да се извършва показно на публични места.

 
1 Цицерон
  25 април 2017 | 09:33 отговор
 

Това е прекалено интимен акт, за да се извършва показно на публични места.

 

Добави Коментар

Най-четени