Този баща може да ви докара инфаркт

11 април 2017 | 08:45
видяна 4775
коментари 0

Стивън Краули е един по-нестандартен баща. Той е дизайнер от Дъблин и е много добър с Фотошопа.

Стивън Краули е решил да "постави" дъщеря си Хана в различни опасни ситуации с помощта на програмата за обработка на снимки. Повечето от фотосите, които ще видите по-долу, могат да докарат инфаркт на родителите, които повярват, че те са реалност. Зад тази нестандартна идея обаче стои благородна кауза. 

Хана, която в момента е на годинка и половина е била диагностицирана с рядко имунно заболяване и трябвало да прекара 6 месеца в болницата. Междувременно й била приложена химиотерапия и й била направена трансплантация на костен мозък от анонимен донор. За щастие момиченцето вече е по-добре и е вече може да изживее детството си нормално. 

"Тъй като изпуснахме твърде много през първата й годинка, в момента й правим десетки снимки и се радваме на факта, че можем да правим нормални неща, без тя да е изолирана", споделя Краули. 

С проекта си бащата се стреми да обърне внимание на инициативата Be The Match, която събира донори на костен мозък от цял свят. Краули споделя, че от 28 милиона донора, само трима са били подходящи за Хана. 

Вижте снимките тук: 

Коментари

Добави Коментар

Най-четени