Те са разведени, но се снимат всяка година. Защо?

06 април 2017 | 16:20
видяна 23603
коментари 0

Виктория Боудуин и Адам Дайсън са разведени отдавна, но все още се срещат всяка година, за да си направят семейна снимка, заедно със сина си Брус. Хиляди фейсбук потребители бяха докоснати от каузата им да отгледат сина си заедно.

Ето какво написа Виктория в социалната мрежа:

„Горните две снимки са направени, когато аз и Адам все още бяхме женени. Долните две са заснети година след развода ни. Ние не сме влюбени, невинаги сме съгласни един с друг, не сме най-добри приятели, понякога дори не се харесваме. Но знаете ли какво сме един за друг? Ние сме свързани завинаги, заради нашия красив, умен, мил, състрадателен и забавен син. Ние изпитваме УВАЖЕНИЕ един към друг. Добре си даваме сметка, че ролите на двамата като родители са еднакво важни и че никой от нас не е по-важен от живота на сина ни. Необходимо е и двамата да бъдем до него, и двамата заслужаваме да прекарваме достатъчно време с него, в което да създадем спомени заедно. Не се обвиняваме един друг за посоката, в която тръгна живота ни. Не се обвиняваме и със сигурност не говорим такива неща в присъствието на сина ни.

Адам и аз не сме перфектните разведени родители, но когато се разведохме, сключихме пакт да поставим сина си на първо място и да ценим богатството, което той носи в живота и на двама ни. Именно затова всяка година си правим семейна снимка, а аз плащам сериозна сума за фотосите, както и за това те да бъдат отпечатани, поставени в рамка и сложени в спалнята на детето ни. Той може и да не расте с родители, които живеят заедно... но ще израстне, ставайки свидетел на уважение, доброта, съпричастност, състрадание, постоянство, гъвкавости дори жертвоготовност от страна на двамата си родители. Ние сме доказателството, че може вече да не се обичате, но да не сте разделени“.

Още снимки вижте тук: 


 

Коментари

Добави Коментар

Най-четени