Амал Клуни платила 120 хиляди паунда за раждането

14 юни 2017 | 17:08
видяна 12422
коментари 1
Снимки: Getty Images

Преди няколко дни прекрасната Амал Клуни дари звездната си половинка с близнаци. Дечицата се появиха на бял свят в болницата, където преди време се родиха и децата на Кейт Мидълтън и принц Уилям. 

Малките Александър и Ела проплакаха за първи път в луксозната болница "Сейнт Мери" в центъра на Лондон и според някои източници семейство Клуни заплатили 120 хиляди паунда за три съседни стаи за период от седмица. Едната стая била предвидена за Амал и новородените, втората за Джордж Клуни, а третата за охранителите им. 

Според други източници Амал и Джордж отседнали в болницата Челси и Уестминстър, където цената на стаите започва от 8 хиляди паунда на нощ. 

Всички медицински лица в болницата трябвало да запазят дискретност за престоя на семейство Клуни, а трите стаи били преобразени няколко дни преди пристигането на звездната двойка. За комфорта на родилката били сменени някои от мебелите, били сложени цветя по избор на Амал и били прибавени още много екстри. Джордж дори се погрижил в стаите да има луксозно шампанско, с което да посрещне първите посетители. Екстрите в стаите на семейство Клуни включвали още безжичен интернет, аксесоари за баните и специален руум сървиз. Храната била подбрана и приготвена от елитен готвач, а Джордж и Амал можели да поръчат изискани блюда и напитки, когато пожелаели.

 

В същата болница Кейт Мидълтън роди сина си принц Джордж и дъщеря си принцеса Шарлот. Крилото "Линдо Уинг" към болницата "Сейнт Мери" е популярно родилно заведение още от 1937 г. Семейство Клуни не е засичано в светските среди след раждането на близнаците Александър и Ела, но приближени на Джордж и Амал споделят, че децата са здрави, а звездната двойка е много щастлива. 

Четете още: Мика Стоичкова пристига в България с бебето


 

Още по темата

Коментари

1
  15 юни 2017 | 03:35 отговор
 

В Англия раждането е напълно безплатно.Не се дава нито стотинка.

 
 
15 юни 2017 | 16:29

Еми като искаш екстри...

Добави Коментар

Най-четени