Руска спортистка е с най-дългите крака в света

04 юли 2017 | 10:49
видяна 1939
коментари 1
Истаграм

Руската баскетболистка Екатерина Лисина твърди, че притежава най-дългите крака в света и иска рекордът й да бъде признат в Гинес. Тя е висока два метра и пет сантиметра, тежи 90 килограма и носи 47 номер обувки. 29-годишната спортистка се фука с крака, дълги метър и тридесет и три сантиметра. Носителката на бронзов медал от Олимпиадата в Пекин през 2008 година вече е извън професионалния спорт и затова иска да се наложи като модел.

Тя е родена в семейството на баскетболисти от десетгодишна тренира усърдно. Сега освен манекенка, мечтае да стане актриса и дори планира да се снима в английски филм. Обича да пее караоке, преди се е занимавала с рисуване, а днес си почива, докато чете. От 2011 година е майка на син.

Четете още: Ето защо да изберете колелото като средство за придвижване

Още по темата

Коментари

1
  04 юли 2017 | 12:50 отговор
 

Истината е,че дългите крака са ГРОЗНИ и отбъскващи.Все пак става въпрос за женско тяло, а не за отверка,нали така?!Важна е формата,НЕ дължината.Правите безформени крака,(като на повечето БЕЗФОРМЕНИ МАНЕКЕНКИ)са АНТИженствени и АНТИвъзбуждащи.Травеститска външност,харесвана от ПЕДАЛИ.

 
 
05 юли 2017 | 18:37

По- малоумен коментар от това не съм чела. Сигурна си висока 140 см. и затова ревнуваш. Ненужен индивид

Добави Коментар

Най-четени