Как да ни е удобно на токчета

15 май 2017 | 13:30
видяна 22511
коментари 3

Как да ни е удобно на токчета – този вечен въпрос най-накрая намери отговора си. Всяка дама ще се съгласи, че има поне един чифт обувки в гардероба си, които обожава, но се страхува да обуе повторно заради болката, която й причиняват. Благодарение на революционното лечение FOOT LIFT дамите вече ще могат да носят любимите си обувки без болка. Става въпрос за техника, която се справя с болката в предната част на крака. Процедурата представлява инжектиране на резорбируема хиалуронова киселина в предната част на стъпалото. Пациентите забелязват реално подобряване и комфорт само след седмица: носенето на високи токчета става по-поносимо и болката от тях намалява. Ефектът продължава до 9 месеца. Подробности за революционната техника разкри д-р Анелия Здравкова на първото издание на FIRST AESTHETIC MEDIA FORUM с домакин Jewel Skin Clinic в хотел „Маринела“.

Есил Дюран, Мариана Векилска, Венета Харизанова и др.

Водещ на платформата беше очарователната Ирен Онтева, а освен нея зала „Витоша“ в столичния хотел красиха и редица известни лица от хайлайфа като Есил Дюран, Теди Кацарова, тв водещите - Марияна Векилска и Ева Кикерезова, Венета Харизанова, Люси Иларионов и Ани Хуанг, Юлияна Дончева, моделът Стела Йорданова, Лили от „Биг Брадър“ и др.Клиниката е един от пионерите в областта на естетичната медицина в България и през май месец празнува 9-ти рожден ден. През годините дерматолозите на Jewel Skin първи активно представяха новостите от всички престижни световни конгреси, семинари и обучения. Сега цялата тази нова информация и опит ще бъдат систематизирани и поднасяни в рамките на форума. Събитието ще се провежда два пъти в годината и ще представя най-актуалните практики и тенденции в една от най-динамично развиващите се сфери на медицината – естетичната. Гости лектори ще са водещи специалисти в областта на естетичната медицина.

Още по темата

Коментари

3 Ина
  18 май 2017 | 08:35 отговор
 

Ненормална работа, това е здраве бе хора, с това шега не бива... Как ще си инжектирате някакви неща, само за да ходите на някакви прости обувки?! Здравето трябва да е пред суетата, замислете се!

 
2
  16 май 2017 | 11:00 отговор
 

Ужас, съвсем откачиха.

 
1
  15 май 2017 | 19:09 отговор
 

Даааа, дойде ред и на стъпалата да бъдат обезобразени на копитца.

 

Добави Коментар

Най-четени