Коя е най-подходящата професия за вашата зодия

09 май 2017 | 14:11
видяна 9605
коментари 1

Какво е общото между зодиите и кариерата? На пръв поглед нищо, но има професии, които буквално са създадени за определи знаци. На всяка зодия се приписват силни и слаби страни, пише dir.bg. Каква е професията, която най-много би подхождала на зодията ти? Виж в този материал:

Овен


Овните са креативни, честолюбиви и справедливи. С тези качества могат да работят в областта на медиите, рекламата или архитектурата. Освен това Овните са родени лидери.

Телец

Телците имат всички предпоставки да се занимават с наука и техника, но освен това им върви във финансовите дела. Те са честни, надеждни, практични и търпеливи.

Близнаци

Близнаците обичат да бъдат предизвиквани. Те са оптимистични, интелигентни, пълни с енергия или обичат всички професии, заради които могат да пътуват и да обикалят света.

Рак

Раците са мили, изобретателни, грижовни и енергични хора. Те са добри психолози и болногледачи, но и фантастични адвокати и учители.

Лъв

Чрез своята самоувереност, спонтанност, независимост и общителност Лъвовете често се реализират на ръководни постове.

Дева

Девите са точни, прецизни, работохолици, но въпреки това са веселяци. Те са чудесни за техници, статистици и изследователи.

Везни

Дипломатични, кооперативни и шармантни са вродени качества на Везните. Общуването с хората за тях е от огромно значение. Те са отлични адвокати, медиатори и администратори.

Скорпион


Скорпионите са мотивирани и изобретателни. Освен това имат голям интуитивен и аналитичен заряд. Силно ги привличат широкообхватни и мистериозни теми и затова им подхождат дейности в областта на научните изследвания, политиката и разследванията.

Стрелец

Стрелците са не само комуникативни и позитивни, а и одухотворени, етични и приключенци. В PR и маркетинг, социалната администрация или теология могат да проявят силните си страни.

Козирог

Всички професии, които са свързани с математика и пари, са направо измислени за Козирозите. Тяхната стабилна, отговорна, надеждна и целенасочена натура ги прави гениални IT-та, лекари или адвокати.

Водолей

Те са независими, иновативни и визионери. Най-подходящи за тях са професии, свързани с астрономия, фотография, компютърни технологии или дори въздухоплаване.

Риби

Смята се, че Рибите са чувствителни, великодушни и приятелски настроени. Затова работа в сферата на здравеопазване или социални дейности, както и в областта на изкуството, е точно за тях.

Коментари

1 ПОЧТИ ВЯРНО
  10 май 2017 | 11:11 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени