Цвета Герчева

Здравейте :) Обожавам модата, мога да прекарам часове в търсене на перфектната фланелка или нови обувки и никога не бих заменила шопинга с нещо друго на тоя свят. Затова се включих в този блог - ще ви разказвам за своите най-любими модни открития и ще споделям с вас емоцията от допира ми с красивите неща в живота.

---

 

Пипи Дългото чорапче пита: Има ли щастливи чорапи?

05 май 2017 | 17:30
видяна 3354
коментари 0

Понякога чифт свежи чорапи могат да усмихнат деня ти. Могат да го направят малко по-плодов, малко по- интернационален,  малко по различен. И даже да скриеш една "чорапена усмивка" в обувката - важното е да знаеш, че някъде под езика и връзките твоят ден е цветен :)

Всъщност в чорапите има някакво тайнство, което понякога си остава секрет само за притежателя. И даже има нещо адски симпатично в това да подариш на някого чифт чорапки - особено когато те са Happy Socks.

Всяка година лейбълът, който вече намирам и в любимия ми мултибранд магазин notosgalerise в Sofia Ring Mall, успява да изненада феновете на шик настроението в модата с принтове, цветове и толкова свежо настроение, че просто сякаш няма чекмедже за бельо, което да не иска да притежава чифт Happy Socks.

Брандът, създаден през 2008 г. в Швеция, сякаш продължава историята за Пипи Дългото чорапче с модели, които ни вдъхновяват да бъдем не просто смели. Далеч не!

Докато се разхождам в notosgalleries в търсене на перфектния подарък за един любим именик ( Георги ) си давам сметка, че чорапената мафия така сериозно е пуснала пипалата си в модните тенденции, че... няма как един мъж да бъде истински секси в изряден костюм и класни кожени обувки, ако под крачола му не се "усмихват" закачливи чорапи. Те вече имат силата на стилен подпис за мачото - издават смелост, но и онова мъжко желание за сила и различност, което е толкова, толкова секси.

Докато избирам възможно най-щурия модел, любезните момичета от notosgalleries ми разказват, че марката обикновено създава две сезонни колекции и разбира се, всички продукти са изработени от висококачествен пениран памук за максимум комфорт и издръжливост.

Извън правилата - решавам да "нахраня" чекмеджето ми за бельо с чифт розови чорапи и пътьом към касата отмъквам един страхотен модел мъжки Happy Socks. Оказва се, че щом едни чорапи могат да бъдат щастливи, всеки може, нали?

Цвета Герчева

редактор