Цвета Герчева

Здравейте :) Обожавам модата, мога да прекарам часове в търсене на перфектната фланелка или нови обувки и никога не бих заменила шопинга с нещо друго на тоя свят. Затова се включих в този блог - ще ви разказвам за своите най-любими модни открития и ще споделям с вас емоцията от допира ми с красивите неща в живота.

---

 

И печелившият от играта на notosgalleries и Tous е...

13 февруари 2017 | 12:27
видяна 2015
коментари 0

Ден преди празника на влюбените – Свети Валентин, дойде времето да изтеглим и печелившия от играта на Woman.bg и notosgalleries. Страхотната гривна на Tous вече е притежание на Нина Георгиева, която отговори правилно на нашия въпрос „Къде е родният град на мечето Tous?"


Барселона – точно така! Това е мястото, на което се ражда магията на приказните бижута на бранда, създаден с много любов и внимание от прочутата фамилия Tous.
Екипът ни ще се свърже с Нина Георгиева, за да може тя да получи бижуто си в навечерието на празника на влюбените.
Ако пък сте решили да се разходите до notosgalleries в Sofia Ring Mall , за да купите бижу на Tous за любим човек, можете да получите специален сет за писане на влюбени писма. Всъщност - понякога е най-трудно да кажеш "Обичам те", но мечетата на Tous могат да го кажат вместо теб.

Прочетете още за историята на приказното мече на Tous и за създателката на легендата Роса Ориол ТУК.

Цвета Герчева

редактор