Velfie – новото selfie

27 октомври 2016 | 17:05
видяна 4813
коментари 5

Винаги съм искала да бъда трендър. Може да е в някакъв съвсем скромен мащаб, но усещам, че в бясното ни забързано ежедневие трябва да оставя някакъв отпечатък като иноватор.

Говорихме си с колежките и ми споделиха, че новата мода във вече традиционните самоснимки вече не е selfie, а belfie, т.е. butt-selfie, снимаш си подкръстието или казано иначе, дупето. Бях много впечатлена, а и те се развихриха, като написаха текст със съвети за всички бъдещи маниачки на белфитата. Това е страхотно, казах си и аз, но някак не е достатъчно провокативно. И реших: въвеждам два нови термина: velfie (снимка на вагината) и pelfie (снимка на пениса). Замислете се - така междуличностната дистанционна комуникация ще се улесни рязко и с няколко нива. Сваляте се с някакъв обещаващ пич в нета и той решава да ти прати pelfie - толкова по-добре звучи от dick pic, нали? После може да върнете жеста и да му пратите velfie. Така и двете страни ще имат детайлна представа за физиологията на другия и какво да очакват, когато/ако се стигне до полов акт. Това ще е трендът - налагането на velfie и pelfie първо в определени субкултури, а след това и в масовата култура.


Край на срама! Край на притеснението! Първо тези снимки ще се пращат, а след това ще има барове, където хората спокойно ще си разменят снимки на хартия и по смартфони. Големите брандове ще се усетят и ще започнат да предлагат нова услуга: персонални тениски с огромни принтове на половия орган на клиента. Запознанствата ще станат много по-лесни - вървиш си по улицата и виждаш толкова много снимки на интимни части. И веднага можеш да започнеш разговор на тема кое ти харесва в снимката. Така ще започне абсолютното равноправие между половете и всеки ще възприема всички останали като интелектуални единици и няма непрекъснато да мечтае да види голите им междукрачия, защото това ще е съвсем достъпно. Един вид, с velfie и pelfie към социален прогрес! Ексхибиционистите ще останат без хоби. Порно-индустрията ще еволюира в нещо непознато до сега, дори аз нямам представа в какво. Сексът продава, това е ясно. Интимните прически вече няма да са особено интимни, а профилите в Instagram на знаменитостите ще са пълни с разкрачени кадри. Господата от СЕМ ще се побъркат, защото медиите ще публикуват непрекъснато голи фотоси. Предизборните клипове и плакати на кандидат-президентите ще напомнят на "Широко затворени очи". Производителите на смартфони ще акцентират на предната камера, ще се появят нови социални мрежи, сладкишите с форма на полови органи вече няма да са естетическа наслада само на специални партита, а масови и навсякъде... Размечтах се.

Започнете с velfie-тата и pelfie-тата, останалото ще се нареди, обещавам.

автор: Ана Островска

Коментари

5 Bono
  10 март 2017 | 08:01 отговор
 

I'm so glad I found my sooituln online.

 
4 Gabrielle
  09 март 2017 | 16:38 отговор
 

That's a nicely made answer to a chnlaelging question

 
3
  31 октомври 2016 | 22:06 отговор
 

Диарияяяяяяя...

 
2 p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g
  29 октомври 2016 | 06:20 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 23-46 ОТ 69$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ОБНОВЕИЯ САЙТ(НАД 50 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

 
1
  28 октомври 2016 | 18:04 отговор
 

По - умна статия е от тази белфитата, поне не дава съвети как да ги намажем с грим ако са претъркани...

 

Добави Коментар

Най-четени