Автор
Woman.bg

„Гугъл“ вещае 3-то място за България на „Евровизия“

Със сигурност вече нямате търпение да се отпуснете свободно на дивана в очакване на първия полуфинал на тазгодишния Международен песенен конкурс „Евровизия“ в Киев, който ще започне в 22:00 часа тази вечер.

Два дни пък ни делят от втория концерт, на който ще се насладим на участието и на нашия представител - Кристиан Костов. Изпълнителят на „Beautiful Мess“ вече премина по червения килим за церемонията по откриването на конкурса и даде пресконференция пред чужди журналисти.

Кой ще бъде победителят, ще разберем на 11 май, когато на сцената ще излязат в битка за първото място участниците с най-много гласове.

Междувременно "Гугъл" ни изненада с любопитна прогноза, разкриваща кои ще бъдат финалистите на „Евровизия“ 2017.

Четете още: Възторг в чужбина, критика у нас за участника ни в „Евровизия“

Най-успешната търсачка предложи класация с имената на участниците, които според нейните предвиждания ще се наредят на първите три места, основавайки се на онлайн търсенето на своите потребители.

Според "Гугъл" на първа позиция с най-много точки уверено ще стъпи песента "Реквием" на изпълнителката от Франция Алма.


Френската изпълнителка Алма, която според Гугъл ще победи

Тя ще получи 266 точки. С девет точки по-малко ще бъде изпълнението на Франческо Габани "Кармата на западняците". Да припомним, че именно с тази песен италианецът грабна първа награда на тазгодишното издание на фестивала в Сан Ремо.

И тук става интересно. На трето място според Негово величество "Гугъл" с достойнство ще се нареди България в лицето на талантливия и харизматичен Кристиан Костов само с 26 точки по-малко от тези на представителката от Франция.

Неотдавна италиански медии пък оповестиха, че според проучванията на местни букмейкъри "Евровизия" ще спечели песента на Габани, а на второ място ще се класира Кристиан Костов.

Дали и коя от прогнозите ще се сбъдне предстои да разберем съвсем скоро. Дотогава стискаме палци на нашето момче и му желаем успех!