Автор
Woman.bg

Защо трансексуалният „баща“ на Ким разгневи фамилия Кардашиян

Явно безметежният и несмущаван от нищо и никого живот още дълго време ще остане чужд за семейство Кардашиян. И това е напълно обяснимо, след като фамилията от вече доста време насам, волю или неволю, все попада под светлината на прожектори.

След като Ким трябваше да премине през редица кръгове на ада, да се сблъска с въоръжени крадци на бижута и с нервната криза на съпруга си, сега тя и останалите членове на прословутия й род са споходени от поредното предизвикателство.

Шамарът, който Ким и сестрите й получиха този път обаче, дойде изневиделица от един от най-близките им хора – „баща“ им Кейтлин Дженър. Припомняме, че само преди година Брус Дженър – олимпийски шампион в десетобоя от 1976 г., бивш автомобилен състезател, телевизионна знаменитост, създател на шест деца и... доведен татко на Ким Кардашиян, обяви, че е жена и винаги се е чувствал такава през целия си живот. Тогава Брус открито се отрече от първото си име, назовавайки себе си с женственото Кейтлин.


Кейтлин Дженър днес

Там черно на бяло Кейтлин разкрива събитията, които са му/й повлияли да вземе решението за смяна на пола и да се превърне днес в една от най-обсъжданите транссексуални жени в света.

Това, което най-много разгневи и разстрои нервната система на всички дами в бившето му семейно гнездо обаче, са злъчните обвинения, които от страниците на своя "шедьовър" Кейтлин отправя към бившата си съпруга - Крис Дженър.


От цялата тази история като че ли Ким е най-бясна. „Много ми е болно за майка. Тя направи толкова много за Брус през годините, а сега Кейтлин пише ужасяващи неща за нея. Не е честно и достойно. Голяма част от нещата, които е написала, са чиста лъжа“, споделя огорчената съпруга на Кание Уест.

„В момента с Ким не си говорим и нямам представа какво се случва с нея. Прецених, че е по-добре да се отдръпна за известно време, докато все още се шуми около книгата и след това да се опитам да й обясня всичко“, пък е отговорът на нейният доведен "баша".

Каква ще е развръзката на скандалната хронология около новата книга на Кейтлин и влошените й отношения с фамилия Кардашиян тепърва предстои да разберем. А дотогава да му мислят всички онези, които не могат да спят от вълнение и нездраво любопитство или пък сънуват кошмари от неведението си... ;)