Автор
Woman.bg

Зашеметяваща Ирина Шейк - за първи път без дрехи след раждането!

Топмоделът Ирина Шейк роди момиченце само преди четири месеца, но вече е в перфектна форма.

Доказателството за твърдението ни идва под формата на стилна черно-бяла фотосесия за испанското издание на модната библия Vogue.

Фотосесията е дело на известния фотограф Марио Тестино, а колекцията от кадри включва и снимка, на която Ирина позира напълно гола, само по черна шапка с периферия.

@mariotestino @voguespain

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Красавицата сама качи предизвикателния фотос в страницата си в Instagram и събра близо 70 000 харесвания за няма и 24 часа. Не липсваха и ласкави коментари на потребители възхитени от перфектната фигура на 31-годишната звезда. "Уау! Красавица" и "Горещо мамче" бяха само част от тях.

Четете още: Супер моделите като деца

Друг кадър на Ирина в социалната мрежа също предизвика голям интерес сред потребителите. Става въпрос за снимката, която рускинята качи с музикална звезда Тимати - певеца, който придоби световна слава с безапелационните си хитове и със съвместните си проекти с едни от най-популярните имена на световната хип-хоп и R&B сцена, като Snoop Dogg, Busta Rhymes, Timbaland, Craig David и др.

Под снимката възлюбената на Брадли Купър е оставила следното закачливо послание "Татарите идват…". Препратката, която прави 31-годишната красавица, чиято рождена фамилия всъщност е Шайхлисламова, е че тя и изпълнителят на "Где ты, где я" и "Ключи от рая" Тимур Юнусов, който се изявява под псевдонима Тимати, имат татарски корени.

Четете още: Секси или не: Ирина Шейк по бански?