Мика Стоичкова е горда притежателка на красив палат в Маями. В него компания й правят 8-месечната й дъщеричка Миа и съпругът й Айкут.

На кадрите, които Мика напоследък споделя на профила си в Инстаграм, тя почти винаги е редом до своята рожба. В центъра на снимката, на която този път се вижда целият палат, който щастливото семейство обитава, младата майка отново е поставила своята мъничка голяма гордост.


Имението е разположено в един от най-скъпите квартали в Маями и е специалният сватбен подарък на Мика от нейния баща, а брокери го оценяват на стойност не по-малка от 2 милиона евро.


Щедростта на Камата обаче не се изчерпва до тук. Само преди година той изненада приятно зет си, като му подари агенция за отдаване под наем на луксозни коли.

Къщата е на два етажа и може да се похвали с външен басейн, кокетен обширен двор, 6 спални, 3 бани и просторна дневна.


Четете още: Мика Стоичкова: Не съм лъжкиня, просто новината за бебето ме развълнува

За да придобие настоящия си вид, Мика се е доверила изцяло на професионализма и компетентността на дизайнери. Изборът на интериорния стил обаче е изцяло на Мика.


Мика, Айкут Рамадан и дъщеря им Миа в компанията на приятели

Мика и Айкут Рамадан минаха под венчилото миналото лято. Виновник за тяхното запознанство е самият Христо Стоичков. Айкут е българин от турски произход, който произхожда от богато семейство със собствен бизнес.

Мика обаче се е влюбила нe в парите му, а в мекия му и кротък характер, както самата тя неведнъж е твърдяла.