Автор
Woman.bg

Уини Хароу се присмя на човек заради килограмите му

Уини Хароу – най-известният модел с витилиго в света, който се превърна в лице на различните хора, невписващи се общоприетите стандарти за красота, си навлече гнева на онлайн обществеността, след като се присмя на мъж заради килограмите му.

Във видео от преди няколко дни, на което моделката е запечатала част от почивката си на луксозна яхта, се вижда пълен мъж, лежащ на палубата – най-вероятно приятел на Уини. Моделката насочва обектива на телефона към него и след като zoom-ва, отбелязва саркастично по адрес на мъжа "секси гледка".

Поведението на Уини силно стъписа интернет обществеността, защото 22-годишната звездна дама винаги се е обявявала в защита на пищните извивки, естествената визия и физическата различност, като цяло. Самата Хароу, чието истинско име е Шантел Браун-Янг, многократно е разкривала, че заради заболяването си е била жертва на тормоз в тийнейджърските си години. "Наричаха ме как ли не - "крава", "зебра" и още и още...Но дори когато пораснах, нещата не се промениха. Напротив - ставаше още по-лошо и непоносимо, започнах да мисля да сложа край на живота си", призна неотдавна Уини. Затова и хората днес са изумени как човек изпитал на собствен гръб подигравки относно визията може да е толкова коравосърдечен и да се присмива така на някого заради облика му.