Автор
Woman.bg

Трябва ли Гери-Никол да се хвали, че пуши трева?(видео)

Гери-Никол отново привлече вниманието към себе си, този път обаче не с някой предизвикателен клип или със скандал с някоя колежка, а с публичното разкритие, че пуши марихуана.

Изпълнителката разбуни духовете в интернет пространството, като качи видео, на което се вижда как пуши трева. Под клипчето изпълнителката написа "Happy 420", което е закодиран поздрав между употребяващите лекия наркотик.

На пръв поглед човек може да си помисли, че певицата пуши пура, но истината е, че това в ръцете ѝ е така нареченият блънт. Това представлява голямо парче хартия, ароматизирано в различни нюанси. Тютюневото листо е кафяво на цвят и от години е популярно в Амстердам и Ню Йорк, пише вестник "Телеграф".

Фактът, че Гери-Никол публично демонстрира любовта си към марихуаната, не се хареса на голяма част от феновете ѝ. Едни побързаха да я обвинят, че е готова да падне много ниско заради слава, а други я нападнаха за това, че дава лош пример на подрастващите. И наистина популярните личности не трябва ли да са по-предпазливи и умерени в действията си. Особено като знаят, че са модел за подражание на много тийнейджъри.

Интересно ни е да разберем какво мислите вие, дами, за видеото на певицата.

#Happy420

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on