Автор
Роси Кацарова

Съпругите им не са типичните красавици

Мнозина си мислят, че съпругите на известните мъже в Холивуд са с визия като на модели. Днешният ни материал обаче е доказателство, че това невинаги е така.

Актьорите, към които обръщаме поглед, са с половинки, които далеч не се вписват в общоприетите критерии за красота. И в това няма нищо нередно, все пак при избора на спътник в живота, би трябвало човек да се ръководи не от външния вид, а от качествата.

Точно това са направили и известните представители на силния пол, на които са посветени следващите редове:

Хю Джакмън и Дебора Лий Фърнес

Дебора е 13 години по-голяма от Хю Джакмън, с когото се запознава на снимките на австралийския сериал "Корели".

Това обаче не пречи двамата да са заедно повече от 20 години и русокосата дама да е неотлъчно до Джакмън както в щастливите мигове, така и в борбата му със злокачествено заболяване на кожата.

"Когато се запознах с Деб, се влюбих не във външния ѝ вид, а в присъствието ѝ, в характера ѝ", разкри Джакмън преди време.




Джош Холоуей и Джесика Кумала


Красавецът Джош Холоуей, прочул се с ролята си в сериала "Изгубени", е женен от 13 години за родената в Индонезия Джесика Кумала.

Въпреки че постоянно е заобиколен от красиви колежки, Джош нито веднъж не се изкушава и не предава доверието на съпругата си. Всъщност Холоуей многократно е споделял, че приоритет за него е семейство. Поради това и той предпочита компанията на най-близките си - любимата си и двете им деца, а не червения килим и светлините на прожекторите.



Арън Джонсън и Сам Тейлър-Джонсън

26-годишният актьор и любимец на нежната половина от човечеството удиви мнозина, след като през 2012 г. след тригодишна връзка се ожени за режисьорката на "Петдесет нюанса по-тъмно" Сам Тейлър-Ууд.

Звездната дама е по-голяма от Арън с цели 23 години и може би не е жената, която обществото си представя да стои до толкова секси мъж, но е факт, че двамата се радват на щастлив семеен живот, доказателство за който са и двете им дечица.



Крис Нот и Тара Уилсън

Тара Уилсън не е дамата, чийто образ изплува в съзнанието ви, когато си представите как би изглеждала съпругата на Тузаря от "Сексът и градът". Но именно Тара е официалната спътницата в живота на Крис Нот от близо десет години.

Историята на 35-годишната Нот и 62-годишния Уилсън започва в нюйоркски бар, собственост на Крис. Тара работи там като сервитьорка и признава, че е била лудо влюбена в актьора още от първия ден на запознанството им.

Минава време преди звездата от "Сексът и градът" да осъзнае, че и той е привлечен от младата сервитьорка и пробиваща актриса, но Тара признава, че си е заслужавало чакането.

Днес те са женени и горди родители на момченце.



Пиърс Броснан и Кийли Шей Смит


Актьорът, прочул се с ролята си на Джеймс Бонд, също е от известните мъже, женени за дами с не толкова впечатляваща външност.

Избраницата на Пиърс е Кийли Шей Смит - успешeн журналист. Двамата се запознават т през 1997 г. на плаж в Мексико. По онова време мацката изглежда като излязла от корица на списание – стройна и прелестна. Когато ражда две деца на агент 007 – Дилън през 1997 г. и Парис през 2001 г., журналистката започва да напълнява драстично. Така само за няколко години стига 120 килограма. Медиите отвъд океана непрекъснато я атакуват заради външния вид, но Пиърс Броснан е категоричен, че съпругата му е "изумителна" и твърди, че е "късметлия е, че я е срещнал".

Преди време Броснан спомена пред известно списание, че обича извивките на половинката си.