Легендата на световната поп и соул музика, Стиви Уондър, сключи брак с любимата си Томика Робин Брейси на пищна церемония през уикенда. Обичаният изпълнител и 42-годишната му приятелка започват романтична връзка през 2012 г. и имат две деца, но едва сега узаконяват любовта си.

Освен с безспорния си талант, артистизъм и човечност, Стиви е известен в шоу бизнеса и като покорител на женските сърца. Това е трети брак за изпълнителя, сключен с дама, която е значително по-млада от него. Томика и Стиви започват красивия си романс, малко след като се развежда с предишната си половинка дизайнерката Кай Милард Морис.

Празничната церемония се е състояла в Лос Анджелис пред очите на много близки и колеги през миналия уикенд, но гостите, включително и семействата на булката и младоженеца, трябвало да подпишат споразумение още на прага на залата, че категорично нямат право да издават информация пред медиите за сватбата. В противен случай нарушилите писмената договорка трябвало да изплатят обезщетение в размер на 1 милион долара. Единствената подробност от щастливото събитие, която достигна до световните медии, бе, че хитовият изпълнител Джон Леджънд е бил сред гостите на сватбата и е поздравил своя колега и любовта му с изпълнение на красивата балада на Стиви Уондър "Overjoyed".



Според източници гостите, уважили сватбата, били над 160 души, сред които и Ал Грийн, и разбира се децата от предишните бракове на Стиви и Томика. На пищната сватбена церемония Уондър произнесъл и няколко думи в памет на майка си Лула, която почина през 2006 г. Според близък на звездата той направил обръщение към нея: "Мамо, сигурен съм, че днес щеше да си радостна и горда с мен".



Освен двете деца с Томика Стиви Уондър има още 7 наследника от предишните си връзки. Първия си брак сключва през далечната 1970 г. със Сайрита Райт, която по-късно умира от рак, а втория - с модния дизайнер Кай Морис.

Четете още: Тръмп - алфа мъжкар пред мъжете, непохватен с жените