Автор
Антония Михайлова

Снимките, които бяха върнати с отговор "Коя, по дяволите, е Мерилин Монро?"

Нейната харизма и обаяние продължават да сияят с пълния си блясък дори и днес, 55 години след нейната смърт. Още с първата си поява на световния киноекран тя се превръща в символ на красотата и женствеността. Милиони са жените, които искат да приличат на нея, още толкова са мъжете, запленени до гроб от нейния чар.

Неувяхващ сексапил


Мерилин Монро е жена и актриса, която ще запомним както с неотразимото й присъствие, вдъхнало вечен живот на множество именити киноленти, така и с неувяхващите й, неподатливи на времето, сексапил и очарование.

Но преди да се превърне в киноикона, красяща кориците на известни модни и холивудски списания и филми, Мерилин е едно обикновено момиче от народа със своите вълнения, страсти и копнежи. Една темпераментна девойка, обсебена от едничката мечта да завладее Холивуд. Мечта, която успява да сбъдне.

Само преди броени дни светът научи за нови кадри на Мерилин Монро, направени през 1950 г. от фотографа на списание Life Ед Кларк.


"Коя, по дяволите, е Мерилин Монро?"

По това време Мерилин Монро все още е никому неизвестна прохождаща актриса, обсебена от голямата мечта да завладее с таланта и обаянието си Холивуд. Очарователни и откровени, те разкриват облика на една бъдеща актриса, която все още никой не познава.