Автор
Woman.bg

Снимката на Джейми Дорнан, по която дамите полудяха

След като влезе в образа на Крисчън Грей в "Петдесет нюанса сиво", Джейми Дорнан се превърна в един от най-големите любимци на нежната половина от човечеството.

Затова и когато той качи снимка, на която позира с приятел на фона на красив пейзаж от Северна Ирландия и показва от себе си повече, отколкото предполага, дамите изпадат във възторг. Джейми обикаля родната си Ирландия и играе голф на фона на спиращи дъха гледки като част от кампания, целяща да популяризира туризма в страната.

Феновете на актьора обаче обръщат внимание не на красивата природа, а на гледката на преден план, а именно издутината в областта на слабините на Джейми.



"Вижте гледката", "Влюбена съм в гледката", "Бреговете на Ирландия са красиви, но друго по-впечатляващо привлече погледа ми" и "Човекът просто учтиво упътва накъде да вървите" са само част от коментарите на онлайн потребителите.

Истината обаче е, че кадърът не е толкова пикантен, колкото изглежда, и всъщност въпросната издутина е топка за тенис, която актьорът носи в джоба си. Въпреки разкритията ние все още харесваме Джейми, а вие, дами, намирате ли кино звездата за секси?

Четете още: 50 нюанса Ана