Автор
Ева Лъчезарова

Силвия от Биг Брадър ще води предаване с виртуално магаре

През летните месеци, когато по традиция всички почиват, от ТВ7 са се захванали с друга задача.

От 14-ти юни медията започва излъчването на обновена програмна схема, гарнирана с различни нови предавания.

Идеята, която най-много ни удиви е Силвия Драгоева, по-известна като Силвия от „Биг Брадър”, да бъде ко-водеща на вечерно ток шоу. Неин партньор на екрана ще бъде не кой да е а витруалното рисувано магаре Марк О’Селски, което притеснително много прилича на магарето от „Шрек”.

Предаването, което двамата ще водят, се нарича „На инат”, основен фокус в него е политическата и социалната сатира и коментарите на изминалите събития от деня. Шоуто ще има бенд и гости и ще се излъчва в 2 издания – 10 минутно, непосредствено след централната емисия „Новини” на ТВ7, и вечерно издание от 22.00 ч.

Другите проекти на медията са „Споделено с Камелия”, в което фолк певицата Камелия, различни известни личности и психолози ще коментират личните истории на обикновени хора. Предаването е в доста интересен часови пояс и ще се излъчва всеки делничен ден от 16.30 до 17.30 ч.



„7-мо авеню” пък е новото предаване на ТВ7 ориентирано към женската аудитория. В него ще се изявяват Камелия Воче и Мон Дьо. При интерес можете да научите как двамата се справят с новата си задача всеки делничен ден от 10.00 до 11.30 ч.



Като водещ в ефира на ТВ7 ще дебютира и още един участник във втория сезон на Биг Брадър – италианецът Лео. Кулинарното шоу „Какво ви забърка Лео” ще се излъчва всяка делнична сутрин от 9.30 до 10 ч. и за първи път в българския ефир ще се набляга не само на вкуса, но и на външния вид на храната. Интересното тук е, че готвенето ще се случва в реално време.