Автор
Woman.bg

Шокиращата разлика: Блек Чайна преди пластичните операции

Името на Блек Чайна нашумя наскоро покрай скандал с брата на риалити звездата Ким Кардашиян – Робърт. Двамата имат малка дъщеричка на име Дрийм и изключително бурна връзка. Бившата стриптизьорка, която днес има модна и козметична линия, напусна Роб през декември, когато сподели, че той я е нападал словесно по време на бременността й и двамата не се разбирали.

Роб пък от своя страна обвинява бившата си половинка, че му е изневерила, като дори публикува клипче в Instagram, което тя самата му е изпратила. Във видеото се вижда как Блек Чайна интимничи с неизвестен мачо. Робърт не спря до тук и пусна нейна снимка от болнична стая и разкри, че след раждането тя е направила операция за отслабване, която той е платил. По думите му е дал 100 хил. долара за пластични операции на бившата си половинка. Робърт не спря до тук и публикува голи снимки на пищната майка на неговото дете. Ядосаният г-н Кардашиян сподели и шокиращи детайли като този, че веднага след като тя спала с него, спала и с друг мъж в същото легло и със същите дрехи. Чайна канела мъже в къщата, чиито наем плащал Роб, като след това продължи с още обвинения - бившата стриптизьорка взимала наркотици и пиела много.

Блек Чайна сметна, че информацията, която той е публикувал е прекалено лична и дори си извади ограничителна заповед срещу г-н Кардашиян. Освен това Instagram спряха профила му заради груба намеса в личния живот на друго лице и публикуване на порнографски кадри. Чайна пък отвърна на удара с твърдения, че Робърт също й е изневерявал, освен това я биел, но тя била принудена да мълчи, защото носел името "Кардашиян".



Четете още: Няма да я познаете: Памела Андерсън след пластична хирургия

Друг любопитен факт от заплетената сага е, че Блек Чайна е бивша много добра приятелка на Ким Кардашиян, а освен това има син от рапъра Тайга, който пък я изостави, за да бъде с полусестрата на Ким и Роб – Кайли Дженър. Робърт дори я обвини, че е използвала дъщеря им като предтекст, за да следи по-малката му сестра.



Четете още: Виктория Бекъм: Имплантите деформираха гърдите ми

Поради големия медиен интерес към Блек Чайна, репортери се разровиха в архивите и откриха любопитен фотос, на който бившата стриптизьорка е неузнаваема. По всичко личи, че тя се е подложила на десетки интервенции, за да постигне сегашния си имидж. На фотоса тя е без грим, лицето й е тотално различно, а няма и следа от перуката, с която обикновено се появява на публични места.