Въпреки че е на 71 години, Шер успя с лекота да открадне вниманието от по-младите си звездни колежки по време на наградите на списание "Билборд".

Поп легендата впечатли присъстващите на събитието в Лас Вегас със спиращо дъха изпълнение и зрелищни визии.

Първият облик, който певицата демонстрира на сцената, включваше руса перука с розови краища и прозрачно боди с множество кристални инкрустации. Или иначе казано - тоалет, който доказа, че макар и Шер да е прехвърлила 70-те, все още изглежда божествено и с външния си вид може да засрами редица от актуалните певици.



Четете още: Това ли е бабата на бъдещето?



Четете още: Откривате ли нещо странно в тази двойка?

Втората визия, на която поп дивата заложи, представляваше черно боди с прозрачни елементи и бляскави орнаменти. Черно кожено яке и буйни къдрици правеха компания на секси облика на Шер. Интересна подробност е, че същата визия легендарната певица носи и през 1989 година. Няма как да не подчертаем, че днес - 28 години по-късно, тя изглежда не по-малко секси в тоалета.



На музикалните награди на списание "Билборд" изящната Шер получи наградата "Икона", която ѝ бе връчена от нейната колежка Гуен Стефани. "Тя е модел за подражание и личност, умело учеща жените как да бъдат силни", заяви русокосата изпълнителка по адрес на Шер.

Поп легендата от своя страна използва момента, за да благодари на майка си.

"Искам да ѝ благодаря. Тя ми каза много отдавна, че може и да не бъда най-умната, най-красивата или най-талантливата, но със сигурност съм специална", заяви певицата. "Исках да се занимавам с това, което работя, откакто бях 4-годишна и вече го правя 53 години. Също така мога да задържа планк за 5 минути, само вмятам", шеговито допълни тя.