Марая Кери е известна както с прекрасния си глас и големите си певчески възможности, така и с интересния си личен живот.

Звездата винаги е привличала вниманието на медиите със скандалните си тоалети, като не се е посвенявала дори да споделя свои голи снимки в интернет. Тя никога не е пазела личния си живот в тайна.

Наскоро гласовитата Марая се раздели с половинката си Джеймс Паркър, за когото само допреди няколко месеца беше щастливо сгодена. Кери бързо преодоля раздялата и намери утеха при много по-младия от нея танцьор Брайън Танака. Тази връзка обаче стана повод за клюки, които са доста обидни за певицата. В публичното пространство от известно време се носят слухове, че отношенията им са започнали, след като първоначално Марая му плащала 25 хиляди долара месечно за любовни ласки. Според запознати певицата обичала да бъде обсипвана със скъпи подаръци - тя многократно получавала такива дарове от бившите си половинки милиардерите Ник Кенън, за когото бе омъжена, и Джеймс Паркър. Сега очаквала същото и от младия танцьор, но за съжаление според светската клюка тя е тази, която всъщност плаща, например за почивките, на които двамата ходят.

Четете още: Адолф Хитлер през погледа на Ева Браун



Независимо от клюките двамата изглеждаха щастливи заедно. Сега обаче певицата отново е сама - преди дни гръмна новината, двамата са се разделили.

"Брайън винаги е искал да изгради музикална кариера и се надяваше, че връзката му с Марая ще му помогне да постигне успех. Дори искаше да имат общи проекти.

Той постоянно споделяше снимки с нея и по всичко изглеждаше, че са в чудесни отношения, но всъщност нищо не беше наред между тях", споделя близък на Брайън и Марая.

Звездната двойка беше изловена от папараците на почивка в Мексико, където отпразнуваха рождения ден на Кери, но въпреки романтичните мигове връзката им не продължи дълго.

Четете още: Защо кралица Елизабет II празнува два рождени дни?