Автор
Woman.bg

От военна в Афганистан до фитнес модел в Instagram

Главната героиня в днешния ни материал е една красива дама на име Хоуп Хауърд, която от механик във американските военновъздушни сили се превръща във фитнес модел в Instagram с хиляди фeнове.

Желанието на Хоуп да е в ползва на обществото я подтиква да се присъедини към армията, веднага след като завършва гимназия. Въпреки че е едва на 19 години, тя е приета в състава на военновъздушните сили и дори е изпратена на мисия в Афганистан.

Към днешна дата вече 26-годишната Хоуп разкрива, че това е едновременно най-лошото и най-хубавото нещо, което ѝ се е случвало в живота. Но допълва, че не съжалява за нито ден в армията, защото това преживяване ѝ е помогнало да израстне и да види света по съвсем различен начин.

Как от момиче, което носи денонощно М16, за да защитава себе си и поделението си, тя се превръща в модел – професията, за която си мечтае още от малко дете?



Хоуп разкрива, че това, което ѝ вдъхва увереност да преследва мечтата си, е баба ѝ.

Възрастната дама умира, докато Хауърд е на мисия в Афганистан.

"Тя беше най-любимият ми човек в целия свят. Когато започнах да се отказвам от мечтата си отново, се сетих нещо много важно, което каза баба ми: "Ти трябва да живееш живота си, без значение как". От този момент нататък реших да последвам съветите ѝ. Реших да напусна военните сили и да стана фитнес модел, както и личен треньор на пълен работен ден", споделя Хоуп Хауърд.

Днес Хоуп има над половин милион последователи в Instagram, а снимките ѝ събират хиляди харесвания и коментари. Тя съзнава, че мнозина могат да определят професията ѝ като повърхностна, но тя е категорична, че това я кара да се чувства добре и да изпитва удовлетворение от живота, а в крайна сметка това е най-важното.