Автор
Woman.bg

Новият „Вип Брадър“ - невиждано шоу, пълно с плеймейтки

Феновете на "ВИП Брадър“ може би изгарят от желание да научат кога и кого ще видят в новия сезон на риалити формата, който се радва на висок рейтинг по нашите ширини. Е, клюките вече плъзнаха в медийното пространство - говори се, че шоуто ще стартира през септември, като този епизод ще предложи на зрителите невиждано досега шоу от .... плейметки.

Четете още: Сиара роди момиченце

Не се знае точната им бройка, но поне е ясно едно от предполагаемите имена на красивите участнички. Това е втората подгласничка на конкурса Мис Плеймейт 2015, в който победителка стана бившата изгора на Криско, Ася Капчикова. Нейното име е Аджелина Атанасова, която нашумя най-вече с връзката си с един от най-желаните ергени в България – бизнесмена и политик Любомир Ников Бентлито. Последният явно има фетиш към плеймейтки, които обаче сменя като носни кърпички, тъй като негова бивша изгора е Елена Кучкова, а според последни клюки сексбомбата Анджелина се води за свободна жена. Така че се пригответе за щури вечери в къщата на „ВИП Брадър“, защото явно плеймейтката няма за кого да пази поведение.



В родните медии се носи слухът, че броят на плейметките в сеирджийското реалити ще бъде седем или осем, като някои от тях са наскоро нашумели и в музикалните среди, но имената им се пазят засега в тайна.

Друго известно име от родния хайлайф, което упорито се спряга за участник в следващия сезон на ВИП Брадър, е това на фолкпевицата Мария. Амбициозното миньонче, което явно се притеснява, че ще остане без солидна финансова основа след развода си с Кристиян Гущеров, е уговорила сума от 160 бона за хонорар. Певицата държи тайни оръжия в джоба си и явно е готова да разкрие пикантни подробности от съвместното си съжителство и последвалата раздяла с милионера, за да успее да се договори за баснословната сума, която е поискала.



Не закъсня и личният коментар на певицата, която заяви, че за първи път научава от медиите, че ще участва в нашумялото реалити и дори си позволи иронично да коментира, че обявената за договорена сума от 160 бона е прекалено ниска оценка за нея.

Четете още: Камелия си монтира нови зъби в Полша