Моника Белучи призна, че има нова любов. 52-годишната красавица ще бъде водеща на фестивала в Кан, който започва на 17 май и вероятно ще бъде придружена от новата си любов. Кой е мъжът до нея Белучи не издава, но споделя в интервю за "Пари мач", че най-накрая има нова тръпка. "На 52 години съм друга жена. В живота ми има мъж", заявява италианската актриса, която разкрива и подробности за края на връзката си с Венсан Касел. В момента актьoрът е отдаден на бурна любовна авантюра с 19-годишната екзотична красавица и модел Тина Кунак.
Разликата във възрастта им е цели 31 години, но това, оказва се, изобщо не е проблем за тях.


Белучи споделя тайни от кухнята на личния си живот и разказва, че краят на брака й с Касел е бил просто ужасен. "Почувствах се абсолютно загубена, всичко, което бях построила, се счупи от днес за утре. След повече от 20 години връзка се наложи да изградя целия си живот от нулата." Единствената й опора в тези тежки моменти били двете й момичета Дева и Леони, заради които Моника събрала сили и продължила напред. Всъщност, тя харесва кризите - смята, че без тези трудни моменти не можем да вървим напред в живота си.


Сега голямото очакване за папараците в Кан стартира - десетки фоторепортери ще се надяват да щракнат Белучи с новата й любов.
Бившият министър на културата Петър Стоянович пък коментира в социалните мрежи новината за новата любов на Белучи така : "Ние го мразим, любезни!".
Ние от woman.bg пък не спираме да се вдъхновяваме от силата на жените да побеждават, даже когато става въпрос за изкушение на 19 и 31 години разлика, в която просто можеш да се изгубиш... за цяло едно поколение.