Автор
Woman.bg

Михаела Маринова спечели „Като две капки вода”

Михаела Маринова спечели финала на „Като две капки вода” в понеделник късно вечерта. Победителката заложи на хита на Селин Дион от филма „Титаник” „My heart will go on”. Тя е най-младият участник в историята на шоуто, защото е едва на 19 години.

В последната вечер наградата, което е автомобил, зависеше само от вота на зрителите, а журито единствено коментираше изпълненията, без да дава оценки. ДесиСлава изпя „Притури се планината” на Стефка Съботинова и остана втора. Трета е Люси Дяковска с „Устрем” на Маргарита Хранова. Миро първоначално бе заложил на „Бяла роза” на Славка Калчева, но по-късно размисли и избра парчето „Най-щастливият ден” на група „Контрол”. Той остана на четвърто място.

За официалния край на едно от най-гледаните предавания водещите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека бяха облечени в смокинги и дори Димитър Ковачев-Фънки бе надянал мъжка копринена жилетка върху ризата си. Двамата актьори не пропуснаха случая да рекламират от сцената новото риалити на продуцента им Магърдич Халваджиян „Х Фактор”. Кастингът за петия сезон на музикалната надпревара започва след броени дни, а за да подгрее публиката на сцената излезе победителката от четвъртия му сезон Християна Лоизу. Тя заедно с Коцето Калки изпя дует от „Фантома на операта”.