Автор
Woman.bg

Михаела Филева сама за лятото, Павел й изневери

Чаровната певица Михаела Филева и приятелят и Павел Николов са прекратили връзката си. Или поне такъв слух се носи из родните медии.

Четете още: Дейвид Шуимър от "Приятели" се раздели с половинката си

Атрактивният певец от нашумелия дует Pavell & Venci Venc в момента е водещ в култовото предаване „Гласът на България“ и там определено е заобиколен от красиви участнички, на които кръвта им кипи от адреналин и емоции. Интригата не закъснява и ето че започва да пълзи мълва за пламналата искра между Павел и тайнствена брюнетка, която се бори за първото място в музикалния формат. Клюката достига и до красивите уши на ревнивата Михаела, която била категорична, че няма да толерира подобно фриволно поведение от страна на нейния възлюбен. Тя била толкова обидена на певеца, че дори си събрала нещата и се изнесла по възможно най-бързия начин от дома му, твърди „Телеграф“.

Звездните чаровници се славеха с любовта си един към друг, която демонстрираха с влюбени селфита и щастливи усмивки, но явно всяка приказка има своя край. Никой от двамата все още не е коментирал слуховете за тяхната раздяла.

Ще остане ли Михаела Филева сама за лятото или ще се върне в прегръдките на Павел? Вие какво мислите?