Автор
Woman.bg

Маколи Кълкин хвърля дъщерята на Джако в бездната на алкохола и наркотиците

От няколко дни насам светската общественост е в плен на харизмата на Парис Джаксън.

Изведнъж малкото момиченце на поп легендата Майкъл Джаксън е пораснала и се е превърнала в красива млада дама, от която е трудно да откъснеш поглед.

Парис демонстрира финеса и изяществото си на ежегодното събитие Met Gala, където, облечена в черно дизайнерско творение, бе заснета да си бъбри с Кендъл Дженър и Джиджи Хадид. Наследничката на Джако най-вероятно се е сближила с топмоделите, покрай работата си за агенция.

Парис не само подписа с компанията, която е най-реномираната агенция за модели в бранша, и вече краси страниците на издания като Vanity Fair, но и съвсем скоро ще дебютира в киното.
Красавицата ще участва в лента, в която ще си партнира редом със звезди като Чарлийз Терон и Аманда Сейфрид.

Несъмнено Парис я очаква бляскаво бъдеще, но ще успее ли да се опази от изкушенията и капаните на славата, питат се онлайн потребители. Особено след като е в близки отношения с Маколи Кълкин, превърнал се в нагледен пример как парите и славата могат да провалят човек.

Дъщерята на Джако и 36-годишният Маколи, който е известен с проблемите си с алкохола и наркотиците, са не просто добри приятели. Актьорът бе изключително близък с Краля на попа и поради това е кръстник на младата Парис.

Вчера Кълкин и Парис бяха забелязани заедно в Ню Йорк – срещата им включваше вечеря и посещение на нощно заведение, от което си тръгнаха в ранните часове на деня. Това накара мнозина да коментират, че явно Маколи вече е започнал да оказва своето лошо влияние върху Парис.