Лорина Камбурова най-вероятно ще е част от актьорския състав на нов екшън филм с Никълъс Кейдж, разкриват колегите от "Монитор".

Лентата носи името "Код 211" и ще бъде снимана в България. Снимките ще започнат до броени дни, а звездата от "Лице назаем" се очаква да кацне на родна земя най-късно в средата на другата седмица.

"Код: 211" ще бъде сниман не само в студията на киноцентър "Бояна", но и в просторен дом край Панчарево. Той ще бъде представен като дома на героя на Кейдж – полицай през 80-те с безпогрешен нюх, който ще трябва да се изправи срещу изпечени престъпници, превъзхождащи органите на реда основно с модерните си оръжия.


От "Монитор" разясняват, че Камбурова е получила т.нар. второ повикване от екипа на екшъна. Тя вече е провела и среща с режисьора на проекта – Йорк Шакълтън, който бил силно впечатлен от таланта на нашето момиче.

Все още обаче не се знае каква точно ще е ролята на Лорина. Самата актриса не е коментирала евентуалното си участие в полицейския трилър и едва ли ще го направи, защото най-вероятно е подписала договор за конфиденциалност.

Звездата от "Връзки" се яви на първия си кастинг за "Код: 211" в началото на март, след като успя да се измъкне за кратко от снимките на новия сериал на bTV "'Скъпи наследници".

Четете още: Британски медии: Анжела Недялкова за пореден път засенчи всички!

"Отидох за 15 минути и си излязох. Не знам как тази информация е изтекла въобще. Беше точно "Здравей-здрасти-довиждане", но ми се стори, че ме харесаха", коментира тогава пред "Монитор" актрисата.