Автор
Роси Кацарова

Кристиано Роналдо ще става татко! (снимка)

Кристиано Роналдо очаква бебе от приятелката си, разкриват световните медии.

Причината за твърдението стана снимка, която футболистът качи в профила си в Инстаграм. На нея звездата на "Реал Мадрид" позира с любимата си – 22-годишната Джорджина Родригес, която е с видимо наедряло коремче. Впечатлението, че двамата ще стават родители, се засилва и от начина, по който те са разположили ръцете си върху заобленото коремче.

Четете още: Най-забавните колажи с новата статуя на Роналдо

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на

Новината все още не е официално потвърдена от звездната двойка или от техен говорител, но това не пречи тя да е една от най-обсъжданите теми в онлайн пространството.

Мнозина интернет потребители не скриха учудването си от новината за бременността на Джорджина, защото от доста време насам се твърди, че португалецът е хомосексуалист, а жените в живота му са само прикритие.

В доказателство на тази теза преди време дори се появиха снимки, на които футболистът демонстрира съмнителна близост с атлетичен красавец, а също и с кикбоксьора Бадър Хари.

Припомняме ви, че Кристиано вече е татко на близо седемгодишно момченце. И до ден днешен не се знае коя е майката на детето, но се предполага, че тя е сурогатна майка, която е получила 10 милиона, за да износи и роди бебето на Роналдо.

Good night ️

Публикация, споделена от Cristiano Ronaldo (@cristiano) на