Джордж Клуни и съпругата му Амал вече официално са членове на клуба на звездите, които се радват на близнаци. Ела и Александър се родиха вчера във Великобритания, но още от февруари звездната двойка обяви, че чака не едно, а две бебета. „Не знам как точно ще се справим с това да имаме две, но ще бъде вълнуващо”, коментира актьорът тогава: „Ще бъде забавно”.

Следващата знаменитост, която чака близнаци, е Бионсе. Тя и съпругът й Джей Зи обявиха в истраграм през февруари, че дъщеричката им ще станe кака не на едно, а на две бебета. „Благословията ни е двойна”, каза тогава певицата.

Ето още звездни семейства, които се радват на близнаци:

Дензъл Уошингтън



Актьорът и жена му Паулета са родители на 28-годишните близнаци Оливия (на снимката) и Малкъм. През февруари на светско събитие Уошинтън посъветва Клуни: „Спи сега. Когато се появят бебетата, няма да можеш. Въпреки това да имаш близнаци е прекрасно. Нашите вече пораснаха, но въпреки това считам появата им за чудо”.

Джулия Робъртс



Хубавата жена отглежда 12-годишните близнаци Финиъс и Хейзъл и брат им Хенри, който е на 9 години заедно със съпруга си Дани Молдър. Тя също коментира близнаците на семейство Клуни във вечерно шоу като предизвикателство: „Трябва да преминеш през всичко това и да го преживееш. Всеки ти дава съвети, има много сълзи, грешки, обвинения, но е прекрасно. Имам три чудесни деца и времето с тях минава много бързо”.

Дженифър Лопес



Актрисата и певица е горда майка на 9 годишните Ема и Максимилиан от брака й с Марк Антъни. На въпрос как й помагат, тя отговаря с усмивка, че винаги го правят, когато се приготвя за светско събитие: „Тогава буквално ме рисуват. Докопват се до гримовете ми, а Ема навива косата ми с ролки.”

Мадона

Русата амбиция обяви през февруари, че е осиновила Естер и Стела. Четиригодишните близначета живееха в дом за изоставени деца в Малави, преди да станат част от известната фамилия. Мадона буквално залива профила си в истаграм със снимки на двете момиченца, облечени в невероятни рокли.