Автор
Woman.bg

Като две капки вода: Вижте порасналата дъщеричка на Мария

След раздялата си със съпруга си Християн Гущеров фолк певицата Мария стана доста по-активна в социалните мрежи. Наскоро тя сподели пред медиите, че сама е взела решението да напусне Гущеров, при това преди цели 10 месеца.

„Той даде много и на мен, и на Марая. Любовта и днес я има, но не е от тази хранеща любов, от която всеки има нужда”, сподели тя пред в. „Монитор“. В момента с грижите за 8-годишното момиче й помага бавачка. Мария сподели нови снимки на дъщеричката си, на които двете са облечени по един и същи начин. Фенове коментираха, че Марая доста е пораснала и явно иска да прилича на известната си майка. Фолкпевицата разкри, че би искала да подира още една песен на дъщеричката си: „Коледният ни дует беше като награда за добрите й оценки в училище. Втората й песен също ще бъде като подарък за заслуги. Съвсем скоро, надявам се, да се случат нещата”, разкри тя.

Освен това фолкдивата сподели, че вече подготвя следващия си проект, който ще е дело на Криско. „Надявам се скоро да можем и клипче да снимаме, защото всички, които ме обичат, го заслужават. Аз съм му голям фен на Криско и отдавна исках това да се случи. Той няма да пее или участва в парчето, но всичко, дори маниера на пеенето, е по негова идея”, разясни певицата.