Автор
Woman.bg

Как изглеждат внуците на емблематичните фигури на ХХ век

На няколко пъти сме ви показвали децата на звезди от 90-те, днес обаче решихме да обърнем поглед към внуците на известни личности от 60-те години на миналия век. Как изглеждат те днес и наследили ли са гените на знаменитите си прародители?

Джаки и Джон Кенеди

Роуз е най-голямата от внуците на президентското семейство и визуално досущ прилича на знаменитата си баба.

Роуз е завършила "Харвард" и е увлечена от актьорството, като е участвала и в онлайн комедиен сериал. Сестра ѝ Татяна е с завършила "Йеъл" и работи като журналист, а по-малкият ѝ брат Джон е с диплома по история и вече прави първите си крачки в политиката.

Ема Ферер – внучка на Одри Хепбърн и Мел Ферер

Ема е дъщеря на Шон – най-големият син на Одри Хепбърн.

Младата дама е завършила Академията за изкуства във Флоренция и подобно на баба си работи с УНИЦЕФ.

Няма как да си потомка на Одри Хепбърн и да не се увличаш от модата, затова и едва ли ще ви учуди фактът, че Ема работи и като модел.



Алисън ле Боргес - внучка на Ален и Натали Делон

Веднъж фотограф, незнаещ кой седи пред него, заявява на Алисън, която работи като модел: Ако Ален Делон беше жена, щеше да изглежда точно като теб.
Наистина прилика между красавицата и дядо ѝ е изумителна.



Леви Дилън – внук на Боб и Сара Дилън

Младежът работи като модел и освен това изглежда е наследил музикалният талант на дядо си, защото свири на китара и текстописец.



Ан Шарие – внучка на Бриджит Бардо и Жан Шарие

Само един поглед към Ан ви е достатъчен, за да доловите у нея специфичното излъчване на Бриджит Бардо. Първоначално младата дама играе в театъра, а после пробива и в киното.



Шарлот Казираги – внучка на Грейс Кели и принц Рение Трети

Шарлот, която е правнучка на легендарната Грейс Кели, учи в Сорбоната, занимава се с благотворителност, работи като журналист и освен това се изявява като модел, като съвсем скоро стана лице и на модния бранд Gucci.



Диана Пикасо - внучката на Пабло Пикасо

В голямото семейство на Пикасо трябва да има поне един човек, който по някакъв начин е свързал живота си с изкуството: това е Диана, внучката на художника.

Младата дама изучава история на изкуството и работи като главен експерт за аукционната къща Sotheby. Освен това Диана сътрудничи на водещи световни музеи и е член на художествени организации.

Несъмнено знаменитият ѝ дядо щеше да се гордее с нея!



Села, Скип и Нико Марли - внуци на Боб Марли

Певецът е оставил след себе си множество наследници - той има 11 деца от седем различни съпруги. Има десетки внуци, но трима жънат най-много успехи в професионален план.

Села е проспериращ модел, Скип натрупа популярност с песен с Кейти Пери, а Нико е професионален футболист, който наскоро подписа договор с известен американски отбор.



Райли Киоу - внучка на Елвис и Пресила Пресли

Райли - дъщеря на Лиса Мари Пресли - единственото дете на Елвис и Пресила, е отдадена на седмото изкуство.

Тя спечели критици и публика с играта си в "Лудия Макс: Пътят на яростта", но ролята, която наистина доказа таланта ѝ е в сериала The Girlfriend Experience. За превъплъщението си в него тя бе номинирана и за "Златен глобус".