Автор
Woman.bg

Гришо: Беше ми приятно да опозная Виктория Бекъм

Ако баща ти е английска футболна легенда, мнозина биха предположили, че и ти ще имаш влечение към този спорт, но нещата не стоят точно така при Ромео, наследника на Дейвид Бекъм.

14-годишният е силно увлечен от аристократичния спорт и посещава голяма част от шампионатите. Не само това, но той получи частен урок по тенис от нашето момче Григор Димитров.

"Ромео е много талантливо дете. Той не играе тенис отдавна, но смятам, че има доста потенциал. Исках да направя нещо хубаво за него. Той е идвал на доста мои мачове. Беше ми приятно да прекарам време и с Виктория и да опозная семейството им", сподели Гришо, след като показа тънкости от играта на младия Бекъм.

Познанството на Гришо и семейство Бекъм не е единствената тема, която вълнува медиите на Острова. Изданията упорито коментират и любовния живот на хасковлията. Припомняме ви, че се появиха слухове, че нашето момче вече не е заедно с Никол Шерцингер и има нова жена до себе си - 26-годишната французойка Ализе Лим, която също се занимава професионално с тенис.